Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adnan Turan Kandıra’daki gri pasaport iddialarını doğruladı!

Kandıra Belediyesi’nin 39 kişiyi gri pasaportla yurt dışına gönderdiği ve giden bazı isimlerin geri gelmediği iddiaları KBB Meclisi’nde gündeme geldi. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan bilgileri doğruladı.

Kandıra Belediyesi’nin 39 kişiyi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı oturumu, bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Ankara’ya gitmesi nedeniyle Meclis oturumunu KBB Başkanvekili Yaşar Çakmak yönetiyor.

İYİ PARTİ SORDU

İYİ Parti grubundan Fevzi Canbaz, Kandıra Belediyesi’nin gri pasaportla 39 kişiyi yurt dışına göndermesi iddialarını sordu. Bu iddialara Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan cevap verdi.

DİĞER BELEDİYELER GİBİ BİZ DE GÖNDERİK

Adnan Turan, “Öncelikle Fevzi Ağabey bizi tanır. Birbirimizi rencide edecek kelimeler yapmayalım. Öncelikle evet diğer tüm belediyeler gibi yurt dışına gönderdiği bir uygulama var. Meclisimizden oy birliğiyle geçmiştir. Muhalefete de izah etmiştik.

CHP’Lİ TURAN SARI

Turan Sarı Amcamız bize bu konuyu getirdi. CHP’li Turan Sarı’nın bu talebine onay verdik. Dönüp dönmeme konularını bakanlık inceliyor. Evet gidip dönmeyenler var. Türkiye Cımhuriyeti’nin kanunları var. Biz yanlış bir şey yapmadık. Kanuna aykırı bir şey yapmadık.”