Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adnan Uyar: İpek Kağıt toplu sözleşmeyi bitirdi; Kartonsan kıvranmaya başladı

Türk-İş Sendikası Marmara Bölge Başkanı Adnan Uyar yaptığı konuşmada, “Orada mücadele eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İpek Kağıt toplu sözleşmeyi bitirdi, şimdi Kartonsan da kıvranmaya başladı. Kartonsan işçisi harika bir duruş sergileyecek çok şey başardı” ifadelerini kullandı.

Türk-İş Sendikası Marmara Bölge
Nazim Ozgun Erbulan 1

Türk Metal Sendikası eski şube başkanı Yakup Yıldız’dan boşalan Türk-İş İl Temsilciliğine Tek Gıda-İş Sendikası Şube Başkanı Ali Bostan atandı. Bugün Türk-İş Kocaeli İl Temsilciliği’nde devir teslim gerçekleştirildi. Programa Türk-İş Sendikası Marmara Bölge Başkanı Adnan Uyar, Türk İş Kocaeli İl Temsilcisi Ali Bostan, önceki dönem il temsilcisi Yakup Yıldız ve Türk-İş’e bağlı sendikaların temsilcileri katıldı.

“KARTONSAN İŞÇİSİ ÇOK ŞEY BAŞARDI”

65 gündür grevin sürdüğü Kartonsan ile ilgili temsilcilerin de katıldığı toplantıda konuşan Türk-İş Sendikası Marmara Bölge Başkanı Adnan Uyar, “Kullar’da direnen Kartonsan işçilerine selam olsun. Gerçekten kendi içlerinde bir ve beraber durarak, işverenin bütün olta atmasına, yemlemesine rağmen hiçbir şeye takılmadan genel merkezle beraber buradaki tüm arkadaşların katkı ve desteklerinden teşekkür ediyorum. Orada mücadele eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İpek Kağıt toplu sözleşmeyi bitirdi, şimdi Kartonsan da kıvranmaya başladı. Kartonsan işçisi harika bir duruş sergileyecek çok şey başardı” ifadelerini kullandı.