Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ağrılılardan Hamza Şayir açıklaması

Türkiye Ağrılılar Konfederasyonu (AĞKON) Genel Başkanı Mustafa Acar, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Kanada’ya iltica eden gençlere ”gay” ifadelerine karşılık sert tepki ile kınadı.

Türkiye Ağrılılar Konfederasyonu (AĞKON)

Türkiye Ağrılılar Konfederasyonu (AĞKON) Genel Başkanı Mustafa Acar ”Haddini bil hadsiz” ifadeleri ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e kınama açıklamasında bulundu.

Türkiye Ağrılılar Konfederasyonu (AĞKON) Genel Başkanı Mustafa Acar ”Yazık yazık. Bir Belediye Başkanı skandal denilecek derecede talihsiz bir açıklama yapıyor. Dilovası’nda ne çok gay varmış diyor. Kanada’ya iltica eden gençlerimiz gaymiş. Bu bir kin mi? yoksa nefret mi? Acaba karakteri hırçın, kavgacı ve boş boğaz oluşundan mı? Yoksa nefret ve kinle beslenenlerden mi? Gerçekten anlamış değiliz.

Yaklaşık üç gündür kamuoyunda bir çok eleştiriler aldık. STK başkanları nerede? diye. Türkiye Ağrılılar Konfederasyonu (AĞKON) burada! Basireti kapanmış bir Belediye Başkanının, Belediye Meclis toplantısında medyanın basının gözleri önünde hiç hoş olmayan açıkları AĞKON’a bağlı bulunan dernek ve federasyonlar bir noktada karar aldı.

HADİNİ BİL HADSİZ

Dilovası Belediye Başkanı, gay diyorsun ancak bu sözleri cahil kişiler telafuz eder. Sen ise Belediyelerin insanların doğumundan ölümüne kadar sorumlusu olduğunu bilmezmisin (hadsiz). Çıkmış şerefli haysiyet sahibi insanlarımıza gay diyorsun. Bulunduğun bölgedeki seçmenlerin sosyal devlet, sosyal belediyecilik anlayışı sende hiç mi hasıl olmadı?

BU EMEKÇİ İNSANLARDAN SEN SORUMLUSUN BAY ŞAYİR

Bilmiyorsan hatırlatayım. Gerek işinde, gerek aşında, gerek ikametinden, gerek konut temininde, gerek hasta oluşundan, sen sorumlusun HADSİZ seni bütün Türkiyedeki Ağrılılar adına kınıyoruz” dedi.