Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Zer en yüksek okul müdürü puan aldı, yeni yeri belli oldu!

Kocaeli’de okul müdürleri belli olmaya başladı. Yeni görevlendirme süreci kapsamında yapılan sınavlarda Kocaeli’de en yüksek puana alan isim Ahmet Zer olurken, Zer’in görev yeri de belli oldu. 

Kocaeli'de okul müdürleri belli

Okul müdürleri arasında yapılmakta olan yeni görevlendirmeler belli olmaya başladı. Sınav kapsamında belirlenen yeni görevlendirmelerde, Kocaeli’de en yüksek puanı alan Ahmet Zer oldu.

Ahmet Zer mevcut olarak Derince Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu müdürü olarak görevini devam ettiriyordu, en yüksek puanı almış Ahmet Zer, aynı okulda görevini sürdürecek.

AHMET ZER KİMDİR?

Ahmet Zer, 1959 yılında Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Vakfıkebir’de, orta öğrenimini ise Beşikdüzü ve Gümüşhane Öğretmen Liselerinde tamamladı. 1980 yılında Gümüşhane Eğitim Enstitüsü’nden sınıf öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Kariyerine Kars, Isparta ve Kocaeli’de sınıf öğretmeni olarak başladı ve 26 Aralık 1989 tarihinde Körfez Tüpraş İlköğretim Okulu’nda Müdür Yardımcısı olarak idarecilik kariyerine adım attı.

Körfez Anadolu İlköğretim Okulu, Tüpraş İlköğretim Okulu, Derince Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve İzmit Kocatepe İlköğretim Okulu’nda Okul Müdürü olarak görev yaptı. 1 Temmuz 2019’dan itibaren Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’nda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır ve yeniden görevlendirme sürecinde en yüksek puanı alarak koltuğunu korumuştur.