Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti görmezden geldi İsmail Yıldırım’a Engin Taşdemir sahip çıktı

Ak Partili Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın evi 3 Eylül Cuma akşamı kimliği belirsiz bir kişi tarafından basıldı. Ak Parti’nin yalnız bıraktığı İsmail Yıldırım’a sahip çıkanlarından biri ise CHP’li Engin Taşdemir oldu.

Ak Partili Karamürsel Belediye

Ak Partili Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın evi 3 Eylül Cuma akşamı kimliği belirsiz bir kişi tarafından basıldı. İsmail Yıldırım söz konusu saldırı sonrasında Ak Parti’nin kendisini yalnız bıraktığını, ilçe belediye başkanlarının, il başkanının, büyükşehir belediye başkanının kendisini arayıp geçmiş olsun bile demediğini belirterek tepki gösterdi. İsmail Yıldırım’a sahip çıkanlarından biri ise CHP’li Engin Taşdemir oldu.

TAŞDEMİR SALDIRIYI KINADI

Sosyal medya sitesi Facebook üzerinden bir açıklama yayınlayan Taşdemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Geçtiğimiz günlerde evi basılarak tehdit edilen birçok mecliste sert tartışmalar yaşadığım Karamürsel Belediye Başkanı Sn İsmail Yıldırım’a ve kıymetli eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sn İsmail Yıldırım halkın oylarıyla seçilmiş bir belediye başkanıdır. Bir kişinin evini basmak ve çirkince tehditler savurmak en basit tabirle zorbalıktır. Yaşanan bu alçakca saldırıyı şiddetle kınıyorum.”