Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti hızlı başladı! Kocaeli’nin dört bir yanında Erdoğan afişleri!

Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı ilk turda olduğu gibi 2. turda da seçim çalışmaları için bütçe oluşturdu. Kentin dört bir yanında ücretli billboardlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın afişleri ile donatıldı.

Ak Parti Kocaeli İl
ugur

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk turda hiçbir aday yüzde 50’den fazla oy alamadığı için seçimler 2. tura kaldı. 2. turu Cumhur İttifakı, ‘İlk turda yenilmedik’ diyerek bir zafer edasıyla karşıladı. Millet İttifakı ise adeta çöktü. İlk seçimin üzerinden 4 gün geçti. 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek 2. tur seçimlerine ise yalnızca 10 gün kaldı. Bu süre içerisinde siyasi partilerin yapacakları çalışmalar büyük önem taşıyor.

DOĞRU ADAMLA YOLA DEVAM

Kocaeli’de partiler kendi içlerinde koordinasyon toplantılarını sürdürüyor. Bu toplantıların yanında sahaya ilk temas eden parti Ak Parti oldu. Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı ilk turda olduğu gibi 2. turda da seçim çalışmaları için bütçe oluşturdu. Kentin dört bir yanında ücretli billboardlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın afişleri ile donatıldı. Erdoğan’ın Teknofest’te giydiği pilot montu benzeri Teknofest montuyla çekilmiş fotoğrafının kullanıldığı afişlerde ‘Doğru adamla yola devam’, ‘Kimseyi umutsuz bırakmaz’, ‘Vatanı sahipsiz bırakmaz’ ifadeleri yer aldı.