Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti İzmit Meclis Üyesi aday adayı Tolga Ok’a Bakanlık’tan kötü haber!

Aslıhan Yazcı’nın ve 2019 seçimlerinde AK Parti’den İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı olan Tolga Ok’un sahibi olduğu Proteknik Yapı ve Zemin Laboratuvarı isimli şirketiyle ilgili, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü izin belgesi iptali kararı verirken hem Ok hem de Yazıcı’ya üç yıl süreli kısıtlama getirildi.

Aslıhan Yazcı’nın ve 2019

Uğur EnçAslıhan Yazıcı ve İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı iken görevinden istifa edip 2019 seçimlerinde AK Parti’den İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı olan Tolga Ok’un sahibi olduğu Proteknik Yapı ve Zemin Laboratuvarı isimli şirketiyle ilgili, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü iptal kararı verdi. Laboratuvar İzin Belgesi’nin iptal edilerek faaliyetine son verilmesi, sözleşmesinin feshedilmesi kararının yanı sıra şirket ortaklarından Aslıhan Yazıcı ve Tolga Ok’un üç yıl süre ile herhangi bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunda teknik bir görev alamayacağı ve başka bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunun ortağı da olamayacağı belirtildi. Ayrıca şirketin deney yapan elemanı Recep Savur’un da üç yıl süre ile herhangi bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunda teknik bir görev alamayacağı ve başka bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunun ortağı da olamayacağı kararı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer aldı.

İŞTE KARARIN TAMAMI:

Kocaeli İlinde faaliyet gösteren 513 nolu izin belgesine sahip Proteknik Yapı ve Zemin Laboratuvarı San. Tic. Ltd. Şti. ‘nin Laboratuvar İzin Belgesinin 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanunun 8 inci maddesi 10 uncu fıkrasının (e) bendinin (2) nolu alt bendi uyarınca iptal edilerek faaliyetine son verilmesi, sözleşmesinin feshedilmesi ve Yapı Malzemeleri ve Zemin Laboratuvarları Uygulama Yönetmeliğinin 15 inci maddesinin birinci fıkrasındaki esaslarda göz önünde bulundurularak teminatının irat kaydedilmesi, 4708 sayılı Kanun 8 inci maddesinin on ikinci fıkrası gereği Proteknik Yapı ve Zemin Laboratuvarı San. Tic. Ltd. Şti. ’nin ortakları olan Aslıhan YAZICI ve Tolga OK ’un üç yıl süreyle herhangi bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunda teknik bir görev alamayacağı ve başka bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunun ortağı da olamayacağı, 4708 sayılı Kanun 8 inci maddesinin on üçüncü fıkrası gereği Proteknik Yapı ve Zemin Laboratuvarı San. Tic. Ltd. Şti. ’nin deney yapan elemanı Recep SAVUR ’un üç yıl süre ile herhangi bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunda teknik bir görev alamayacağı ve başka bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunun ortağı da olamayacağı Bakanlığımız Merkez Yapı Denetim Komisyonunun (MYDK) 29.08.2022 tarih ve 612/11 no’lu teklif kararıyla Bakanlık Makamından alınan 08.09.2022 tarih ve 4522930 sayılı Makam Oluru ile uygun görülmüştür. İlgililere duyurulur.

proteknik karar

YORUMLAR

10 adet yorum var

  1. CHP li Mürsel Ok un Akp den İzmit Meclis üyesi aday adayı olan oğlu Tolga Ok .iyi kurgu .Babası emekliliğini Kocaeli Valiliğinde ihale komisyonunda geçiriyor.Fatih yazıcı ve Bekir Yüksel Sahibi olduğu Geotek A.Ş ile yol ihalesi alan ve devleti zarara uğratıp battıktan sonra burda güçlerini birleştirmişler.Kocaelinde yürüyüş yolunda yürüyemeyecek insanlar birdaha yaptıkları usulsüzlüklerle tescillenmiş .

  2. Tolga ve Fatih birde yanlarında çalışan Ahmet araştırılması gereken kişilikler yaptıkları her iş sahte bunların Bunları beton santrallerinde çalışanlara sorun tretuvardan karot alan ekip bunlar….Kimlertarafından korunduğu kimlerle bağlantılı olduğu çok açık .Kaç kez yakalandılar hep üzerleri kapandı .demek artık yetti dediler.

  3. Bu haberi servis yapan firmanın 3 yıl önce ABM firması 1 ay öncede BYZ firması sahte rapordan kapandı. Hemde 170 tane inşaata ait sahte raporu pdf ortamında evrakta sahtecilik yaparak düzenlemekten. Bu ceza ise numune alma elemanı hatasından sadece saha personeli ceza almış. Kararda belli. Firmanın suçu olmadığı kesin. Mahkeme sonucunuda alınca inşallah burada paylaşır sahipleri.

  4. Tolga ve Fatih birde yanlarında çalışan Ahmet araştırılması gereken kişilikler yaptıkları her iş sahte bunların Bunları beton santrallerinde çalışanlara sorun tretuvardan karot alan ekip bunlar….Kimlertarafından korunduğu kimlerle bağlantılı olduğu çok açık .Kaç kez yakalandılar hep üzerleri kapandı .demek artık yetti dediler.

  5. CHP li Mürsel Ok un Akp den İzmit Meclis üyesi aday adayı olan oğlu Tolga Ok .iyi kurgu .Babası emekliliğini Kocaeli Valiliğinde ihale komisyonunda geçiriyor.Fatih yazıcı ve Bekir Yüksel Sahibi olduğu Geotek A.Ş ile yol ihalesi alan ve devleti zarara uğratıp battıktan sonra burda güçlerini birleştirmişler.Kocaelinde yürüyüş yolunda yürüyemeyecek insanlar birdaha yaptıkları usulsüzlüklerle tescillenmiş .

  6. Hicran bozkurt vekil olmak için her pisliği yapıyor.Tolga ok la rekabet ediyor Kandıra’da yapılacak olan organize de yapılan 8haleye 40 filim yaptı. Tam bir simsar . Ne vekili derdi ordan süper emekli olmak vatan millet umrunda değil. İşi gücü büyücülük.

  7. Tolga ok. HİCRAN BOZKURT U iyi araştır.Sana bunu yapanı bulursun. Biliyorsun bu müslüman dahi değil Şaman dur. Her gün büyü yapar sana yapıyorsa. Özel büyü kitapları var

  8. HİCRAN İNSANLARİ MEMFAATİN İCİN KULLANİYORSUN. FİKRİ IŞIK İCİN NELER ANLATİYORDUN SİMDİ VEKİL OLABİLMAK İCİN FİKRİ İSİKLA İBRAHİM BASKANİN PESİNE PERVANE OLDUN.BUNLAR BENİ BİTİRDİ DİYODUN. İLYAS SEKERE EMİNE ZEYBEK E.EMİNENİN OGLU BUTUN DEVLETİN HACİZ DOSYALARİNA BAKİYOR MİLLETİ SOYUYOR DİYODUN CAMİYE GİRMEZSİN NAMAZ KİLMAZ MUSLUMANLARA KİN KUSARSİN.YAPTİGİN O PAYLASİMLARİN HEPSİ YALAN HİCRANNNN.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli’de 19 Mayıs Atatürk'ü
Sıradaki Haber Kocaeli’de 19 Mayıs coşkusu