Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’den istifa etti diye belediyeden mi atacaklar?

Kartepe Belediyesi personeli olan AK Parti Kartepe Gençlik Kolları Kurucu üyelerinden Ali Oktay, kısa süre önce partisinden istifa ettiğini duyurmuştu. Oktay’ın istifa etmesinin ardından belediyede mobbinge maruz kaldığı ve işten çıkarılacağı iddia ediliyor.

Kartepe Belediyesi personeli olan

Sebahattin AydınKartepe Belediyesi, son zamanlarda görevden almalarla sık sık gündeme geliyor. İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bali Holat, Plan ve Proje Müdürü Ferda Özparlak Şahin de görevden alınan isimlerden olmuştu.

PARTİSİNDEN İSTİFA ETMİŞTİ

Kartepe Belediyesi’nde uzun  süredir çalışan AK Parti Kartepe Gençlik Kolları Kurucu üyelerinden Ali Oktay, bir süre önce partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından paylaşmış, şu ifadelere yer vermişti: “Değerli dostlarım yaklaşık 14 yıldır aktif üyesi olduğum ve çeşitli görevlerde bulunduğum AK Parti teşkilatından bugün itibariyle gördüğüm lüzum üzerine istifa etmiş bulunmaktayım. Yazacak söyleyecek çok şeyler fakat çok güzel tertemiz dostlarımız dostluklarımız oldu bu süreçte, bu yüzden susuyor ve söz gümüş ise sükût altındır diyorum. Yüce Allah, hakkımızda hayırlısını nasip etsin.”

MOBBİNG BAŞLADI

Oktay’ın istifa etmesinin ardından mobbinge uğradığı iddia edildi. Edinilen bilgilere göre grafiker olarak işe giren Ali Oktay istifa etmesinin ardından belediye önünde bekletilerek iş tanımı dışında görevlendirildi. Öte yandan Ali Oktay’ın sık sık baskı gördüğü ve partiden istifa ettikten sonra i,şten çıkarılmak istediği konuşuluyor.