Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Partili Ali Korkmaz, Hürriyet’i yok saydı

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı, Ak Partili Ali Korkmaz Balören Hıdrellez şenlikleri sonrasında yayınladığı kutlama mesajında programı baştan sona takip eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i yok saydı.

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı,

Uğur EnçKocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan Balören Köyü’nde dün Hıdrellez şenlikleri düzenlendi. İzmit Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi2nin destek verdiği şenliklerin ardından tartışma yaratan bir kutlama mesajı geldi. Kocaeli Kent Konseyi Başkanı, Ak Partili Ali Korkmaz Balören Hıdrellez şenlikleri sonrasında yayınladığı kutlama mesajında programı baştan sona takip eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i yok saydı. Sosyal medya üzerinden Ali Korkmaz’a tepki yağdı.

AK PARTİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Ali Korkmaz’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Balören Köyü’nde düzenlediğimiz Geleneksel Hıdırellez Şenliği programımız adeta bir karnaval havasında gerçekleşti. Programla panayır yerine dönen Balören Köyü’nde renkli görüntüler oluştu. Vatandaşlar için oluşturulan festival alanı, çocuk parkı, hediyelik eşya stantları gibi alanlar büyük ilgi gördü. Yöresel kıyafetlerle oyunlar sergilenirken semah gösterisi de yapıldı. Etkinlik çerçevesinde sahne alan türkücü Serpil Efe de Kocaelilileri coşturdu. Programa katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Balören Köyü’nde yapılan stad, mezarlık çevre düzenlemesi, fırın ve kütüphane gibi çeşitli yapılan açılışını gerçekleştirdi. Yeni etkinliklerde buluşmak ümidiyle…”