Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Partili belediye Ak Partili aileden 18 milyonluk akaryakıt alacak!

Ak Partili Gebze Belediyesi akaryakıt alım ihalesi açtı. 2 firmanın katıldığı ihalede tek bir firmanın teklifi geçerli sayıldı. Aile fertlerinin büyük bölümü Ak Partili olan, partide yöneticilik görevlerinde de bulunan Özkaraaslanlar’a ait Yuvacık’taki petrol şirketi ihaleyi 18 milyon 192 bin 800 TL’ye kazandı.

Ak Partili Gebze Belediyesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediyesi'nde Ak Parti torpiliyle işe alınan isimleri tek tek açıkladı.Ak Partili Gebze Belediyesi’nin adrese teslim ihaleleri sürüyor. Daha önce basın yayın birimi hizmetlerini İstanbul’da bulunan Ak Partili bir aileye veren Gebze Belediyesi bu defa akaryakıt işi için yine Ak Partili bir aileyi tercih etti. Ak Partili Gebze Belediyesi akaryakıt alım ihalesi açtı. 2 firmanın katıldığı ihalede tek bir firmanın teklifi geçerli sayıldı. Aile fertlerinin büyük bölümü Ak Partili olan, partide yöneticilik görevlerinde de bulunan Özkaraaslanlar’a ait Yuvacık’taki petrol şirketi ihaleyi 18 milyon 192 bin 800 TL’ye kazandı.

GEBZE’DEKİ BELEDİYE BAŞİSKELELİ FİRMADAN AKARYAKIT ALACAK

İhaleyi kazanan şirket Özkaraaslan Petrol İnş. Hafr. Nak. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. oldu. Söz konusu şirketin kurucu ortakları arasında Ak Parti’de delege olan Celal Özkaraaslan da bulunuyor. Gebze’de hizmet veren Gebze Belediyesi’nin akaryakıt işi için Başiskele’de bulunan petrol şirketini tercih etmesi dikkat çekiyor. Özkaraaslan Petrol İnş. Hafr. Nak. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin faaliyet adresi ise eski Real AVM yanında bulunan petrol istasyonu olarak görülüyor.