Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Partili Gökhan Meriç Kartepe Belediyesi’nin ihalesini de aldı!

Ak Parti’de uzun süre il yöneticiliği yapan Gökhan Meriç bir Ak Partili belediyenin daha ihalesini kazandı. Kartepe Belediyesi’nin promosyon ürün ihalesine katılan Gökhan Meriç ihalede teklif veren 2 firmadan biriydi.

Ak Parti’de uzun süre

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Hizmet Tesisi’nin ikincisini Gebze’de inşa ediyor. Söz konusu bina 8 milyon 822 bin liraya mal olacak.Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak uzun yıllar görev yapan Gökhan Meriç kurduğu GES Ajans ile kısa sürede yürüdü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin farklı şehirleri tanıttığı organizasyon işlerini alan Meriç özellikle Ak Partili belediyelerin ihalelerinde boy gösterdi. Gökhan Meriç’in firması GES Ajans son olarak nisan ayında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı İhale İşleri Şube Müdürlüğü’nün “21 Yılı Organizasyon Hizmet Alımı” ihalesini kazanmıştı.

612 BİN LİRALIK İHALE

19 Şubat’ta gerçekleştirilen ve açık usulde yapılan ihale için 7 firma ihale dökümanı almış, 2 firma geçerli teklif sunmuştu. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 200 bin TL olarak belirlenen işi612 bin TL ile alan Gökhan Meriç bir Ak Partili belediyenin daha ihalesini kazandı. Kartepe Belediyesi’nin promosyon ürün ihalesine katılan Gökhan Meriç ihalede teklif veren 2 firmadan biriydi. 800 bin 271 TL muhammen bedelli ihalede 535 bin 528 TL teklif sunan Gökhan Meriç bu ihaleyi de kazandı. 27 Mayıs’ta Kartepe Belediyesi ile sözleşme imzalayan Gökhan Meriç’in firması GES Ajans yıl sonuna kadar belediyenin promosyon ürünlerini temin edecek.