Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Partililer denetimde ‘Bir şey bulmamız lazım’ demiş!

İzmit Belediye Meclisi’nin denetim komisyonu üzerine konuşan CHP’li Tuncay Aşkın, “Cuma günü anlaştık, bir madde yazılacaktı. Ak Paritli Muharrem Tutuş ‘Bir şey bulmamız lazım’ dedi. Bulamadılar” şeklinde konuştu.

İzmit Belediye Meclisi’nin denetim

Uğur Ençİzmit Belediye Meclisi’nin denetim komisyonu üzerine konuşan CHP’li Tuncay Aşkın Ak Partilileri eleştirdi. Aşkın şöyle konuştu: “45 gün boyunca bütün dosyaları inceledik. Cuma günü en son bir rapora bir madde yazılması üzerine anlaştık. O da doğrudan teminlerde 8.96 artış olmasıydı. Hatta çıkarken Muharrem arkadaş dedi ki ‘bir şey bulalım, bir madde daha yazalım’ dedi. İşte Yeşilova’da yapılan işi anlattılar. Hiçbir şey olmamış bir şey bulmamız lazım diyordu ya İstanbul seçimlerinde bir adam o geldi aklımıza.

MÜDÜRLÜK MÜDÜRLÜK TÜRKİYE’DE ÖRNEĞİ YOK

Bir şey bulmadan olmaz dediler. Pazartesi günü geldiler. Şu raporu getirin, bunu getirin. Ben müdürlük müdürlük isterim demeye başladılar. Diğer müdürlükleri incelediğimizde Türkiye’deki hiçbir belediyede müdürlük müdürlük yazıldığına dair bir kanun maddesi de yok, bilgi de yok. Yeni yeni bir şey bulmaya çalıştılar. Bence denetim kurulu gayet olumlu geçmiştir. Denetleme kurulunda o dosyaları incelediğimde bir kez daha gurur duydum. Başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum. Pırıl pırıldı dosyalar.”