Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Partililer İzmit’i mahkemeye veriyor

Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney İzmit Belediyesi ile ilgili adli süreç başlatacaklarını duyurdu.

Ak Parti İzmit İlçe

Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney İzmit Belediyesi ile ilgili adli süreç başlatacaklarını duyurdu. Fatma Kaplan Hürriyet’in dünkü açıklaması sonrasında sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Hürriyet şu ifadeleri kullandı: “İzmit Belediye Başkanı Fatma Hanımın bugün kah gülerek, kah ağlayarak gerçekleri çarpıtan bir basın açıklamasını izledik.

50 MİLYON TL İHALESİZ

Milletimiz adına denetim görevi yapan komisyondan fellik fellik evrak kaçıran Fatma Hanım’ın bugün yine seçmece fatura ve fişlerle algı operasyonuna kalkışmasını açıkçası yadırgamadık. Diğer taraftan İzmit Belediyesi’nin kasasından 50 milyon TL’yi ihalesiz, doğrudan teminle adrese teslim ederken yakalanan Fatma Hanım değil yeğenini, kendi adını da inkar etse yine şaşırmayacaktık. Halep oradaysa, arşın burada.

HESABINI SORACAĞIZ

Biz iddialarımızı yargıya taşıyıp, hesabını soracağız. Fatma Hanım’ın iddialarına da yanıtlarımız hazır, gerekli açıklamayı yapacağız. Fatma Hanım da varsa bizim söylediklerimizde yalan buyursun yargıya başvursun. Biz, milletimizden saklanan gerçekleri tek tek açıklamaya devam edeceğiz. Milletimizin parasını yandaşa değil millete, şatafata değil hizmete, eşe-dosta değil vatandaşa harcayana kadar mücadelemize devam edeceğiz.”