Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“AK Parti’nin yaptırdığı sahalar korunamıyor”

İzmit Belediye Meclisi temmuz ayı birinci oturumu bugün, Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığında İzmit Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

İzmit Belediye Meclisi temmuz

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Alyüz, İzmit’teki sahaların durumuyla ilgili eksikleri anlattı. Alyüz, şunları söyledi: ”Geçtiğimiz haftalarda Akmeşe ve civarında bulunan köylerde programlarımız oldu. Bu programlarda genç kardeşlerimizle oturduk sohbet ettik, sorunları yerlerinde tespit ve bu sorunları belediye meclisinde dile getirmemizi istediler. Evet sevgili meclis üyesi  abilerim ve basın mensubu arkadaşlar, bu sahalar İzmit Belediyesinin daha önceki dönemde yaptığı sahalar bütün ağır işinin yapıldığı lakin yönetim değiştikten sonra bakımı bile yapılmayan sahalardan bir kaçı. Bağlıca, Yenice, Süleymaniye ve  kardeşlerimizin bize ulaştırdığı yazıyı sizlere direk okuyacağım.  Yazı aynen şu şekildedir.

“OYUNUMUN KABUSU, KOYUN AVLUSU”

İzmit belediyesine bağlı olan Bağlıca mahallesinde bulunan yarım kalmış halı saha 2 yıldır verilen sözler yerine getirilmediği için metruk bir hal almıştır. Halı saha artık koyun merası haline gelmiş içinde koyun güdülür hal almış bulunmaktadır. Gülümse izmit sloganının gülümsetemediği köy çocuklarının yüzleri buruk gönülleri kırgın halde her seferinde sahadan geri dönüyorlar. Sahanın temel, demir, çit kale direklerine kadar yapıp belediyenin değişimi ile yarım kalan sahayı İzmit Belediyesi bir halı serip ışıklandırma yapamadı. Halı sahanın zor işinin bir çırpıda bitip kolay kısmının 2 yıldır çocukların ve Bağlıca gençlerinin oyalanması gülümse İzmit sloganı ile nasıl çeliştiğinin açık bir göstergesidir.

NEVZAT DOĞAN DÖNEMİNDE BAŞLANDI

Bu yazı aynen kardeşlerimizin yazdığı şekildedir. Bir de şunu merak ediyorum. Çiftçimize süt besiciliği ile projemiz var diyordunuz destek olacağız diyordunuz. Yoksa bu sahaların bu halde olması da projeniz kapsamında mıdır? Sadece bu sahalarla kalmıyor daha bir sürü vardır ilave olarak Akmeşe merkez de ak parti döneminde profesyonel sahamız yapıldı.  Cidden harika bir saha başkan hanım siz de biliyorsunuz sahayı içinde gelip gezdiniz. Sahanın her şeyi tamam Nevzat Bey döneminde yapılmaya başlandı.

“UMUTLA BEKLİYORUZ

Her şeyi bitti lakın o soyunma odaları seçim öncesinde ihale edilecekti. Lakıin gülümseteceğiz diye birden çıkageldiniz. Soyunma odaları duşlar vesaire yarıda kaldı. Spor kulübü ve derneğimizin özel istirhamıdır sizden yapılması. 2 seneyi geçti daha bir hareket göremedik. Bekliyoruz ve gülüyoruz. Muhtarlarımız da sizi bu konuda rahatsız etti. Hatta Akmeşe’ye geldiğinizde hallederiz muhtarım kolay basit gibi cümleler kurduğunuzu ilettiler. Bekliyoruz umutla gülerek bekliyoruz.”

AK Partinin yaptirdigi sahalar korunamiyor 2 AK Partinin yaptirdigi sahalar korunamiyor