Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP döneminde yapılan meydanda konuşan muhtar: 15 yıldır hizmet almadık!

Hızır Mahalle Muhtarı Lütfi Bodur yaptığı konuşma ile CHP’li İzmit Belediyesi’ne hoş görünmek için her şeyi yaptı. Konuşmasında Hacı Hızır Mahallesi ile Veli Ahmet Mahallesi’nde 15 yıldır hizmet alamadığını ifade eden Bodur AKP döneminde inşa edilen meydanda AKP’yi eleştirdi.

Hızır Mahalle Muhtarı Lütfi

İzmit Belediyesi dün Çocuk Ödül Market projesinin ilk ayağını Hacı Hızır Mahallesi’nde hayata geçirdi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’un katıldığı tören Kertil Tekke Meydanı’nda yapıldı. Törende konuşan Hacı Hızır Mahalle Muhtarı Lütfi Bodur yaptığı konuşma ile CHP’li İzmit Belediyesi’ne hoş görünmek için her şeyi yaptı. Konuşmasında Hacı Hızır Mahallesi ile Veli Ahmet Mahallesi’nde 15 yıldır hizmet alamadığını ifade eden Bodur AKP dönemini eleştirdi.

15 YILDIR HİÇ HİZMET ALMADI

Bodur’un konuşmasında şu ifadeler yer aldı: “15 yıldır bu Hacı Hızır ve Veli Ahmet Mahallesi hiçbir hizmet almadı. Onu belirtmek istiyorum özellikle. Ne bir çardak, ne bir parkımız oldu. Ne bir alanımız oldu. Ben Cumhuriyet Parkımızın yeniden eski günlerine kavuşmasını istiyorum. Şehitler Korusu’nu 6-7 mahalle birlikte kullanıyoruz. Bugüne kadar burası farklı yerlere gitti. Ben özellikle rica ediyorum sayın başkanım Şehitler Korusu’yla ilgili.” Bodur’un konuşmasını yaptığı alan olan Kertil Tekke Meydanı’nın 2011 yılında AKP’li başkan Nevzat Doğan tarafından inşa edildiği, yine aynı alanda İzmit’in ilk mahalle konaklarından birinin yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Lütfi Bodur’un muhtarlığını yaptığı Hacı Hızır Mahallesi, 2009 yılına kadar Saraybahçe Belediye Başkanlığı yapan AKP’li Halil Vehbi Yenice’nin de ikametinin bulunduğu mahalle.