Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP Kocaeli kongre süreci yeniden başlıyor!

AKP Kocaeli kongre süreci yeniden başlıyor. Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir az önce yaptığı açıklama ile kongrelerin yeniden başlayacağını duyurdu.

AKP Kocaeli kongre süreci

Uğur ENÇ minAKP Kocaeli İl Başkanlığı corona virüsü nedeniyle ertelediği kongre takvimi ile ilgili yeni çalışmasını tamamlamış kongreleri haziran ayında yapacağını duyurmuştu. AKP Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığı tarafından istenen takvim çalışması İl Teşkilat Başkanlığı tarafından hazırlandı ve genel merkeze gönderildi. Taslakta kongresi yapılmayan 9 ilçenin kongresi 17 Haziran’da başlayacak ve 19 Temmuz’da sona ereceği belirtildi. Ancak kongreler yapılamadı, genel merkez onay vermedi.

KASIM SONUNDA TAMAMLANACAK

Corona virüsü tedbirleri nedeniyle ertelenen kongre süreci için AKP’lilerin gözü kulağı genel merkezdeydi. Beklenen açıklama bu akşam geldi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir kongre süreciyle ilgili bir açıklama yayınladı. Söz konusu açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Salgın sebebiyle ara vermek zorunda kaldığımız kongre sürecimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yarın başlayacağımız ilçe kongrelerimizi Kasım ayı sonunda bitirmeyi planlıyoruz. Sonrasında İl kongrelerimize başlayacak ve Büyük kongremiz ile kongre sürecimizi tamamlamış olacağız.

HER TÜRLÜ TEDBİR ALINACAK

19 yıldır ülkemize hizmet eden AK kadrolarımız tecrübeli, vefakar, fedakar kadrolarını yeni arkadaşlarımızla takviye ederek #inandığınyoldayürü meye devam edecek. Milletimizin bizden beklentilerini biliyoruz ve sorumluluğumuzun ağırlığının farkındayız. Liderimiz önderliğinde söyleyecek çok sözümüz, yapacak çok işimiz var. Kuşkusuz bu süreçte kongrelerimiz Bakanlığımızın tavsiyeleri doğrultusunda her türlü tedbirler alınarak yapılacak. Kongrelerimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” Bilindiği üzere Kocaeli’de AKP Kandıra, Derince, Başiskele, Gölcük, Çayırova, Dilovası ve Darıca kongreleri henüz yapılmadı.