Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’li başkandan yardım şov!

AKP’li Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık karantinada olan vatandaşlara yemek dağıttı. Yemek yardımını bir şova dönüştüren Bıyık’a tepki gecikmedi.

AKP'li Darıca Belediye Başkanı
AKP’li Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık karantinada olan vatandaşlara yemek dağıttı. Yemek yardımını bir şova dönüştüren Bıyık, önde makam aracı arkasında kendi kullandığı yemek dolu hizmet aracı ve belediye araçlarından oluşan konvoyla evleri gezdi, kendini videoya çektirerek yayınladı. Belediye tarafından yapılan şova tepki gösteren CHP’li Yakup Törk ilçedeki sorunlara dikkat çekti.

ÖRF VE ADETLERİMİZE UYMAYACAK ŞEKİLDE

Yakup Törk sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak şu ifadelerle tepkisini dile getirdi: “Darıca belediye başkanı Muzaffer Bıyık için Pandemi sürecinin ilk zamanlarında çok etkisiz kaldığını 5 maskeyi bile dağıtamadığını söylemiş ve eleştirmiştim. Belli ki bizi duymuş ama galiba yanlış anlamış. Örf adetlerimize uymayacak şekilde önde makam aracı arkada kendisinin kullandığı bir belediye aracıyla(göstermelik olduğu açıkça belli) karantinada olan vatandaşlarımıza yemek götürdüğü görülen bir video paylaşıldı. Ve bu hizmet şova dönüştü.

RENCİDE EDİCİ

Öncelikle yapılan hizmete bir itirazım yok vatandaşımızın ihtiyacını karşılayan her hizmet benim için kıymetlidir. Ancak bu şekilde rencide edici olmamalı. Sizin asli işiniz Darıcayı daha iyi bir noktaya getirmektir. İşiniz Etrafınızdakilerin gazıyla şov yapmak, kaş yaparken göz çıkarmak değildir. Sayın Bıyık Darıcalılar bu reklam kokan hareketleri değil, söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmenizi bekliyor.

DARICALILAR NE BEKLİYOR?

1-Söz verdiğiniz Her geçen gün artan Trafik sorununu çözmenizi istiyor.
2-Evinde hala internet olmayan çocuklarımızın internet altyapısını yaparak getirmenizi istiyor.
3-Evinde tableti olmayan dar gelirli ailelerimizin çocuklarına eğitim alabilmeleri için tabletini ulaştırmanızı bekliyor.
4-Nenehatun amatör spor kompleksini yapmanızı bekliyor.
5-Dar gelirli ailelerin Çocukları için çocuk kreşlerini açmanızı bekliyor.
6-Tarihi yapıların restorasyonunu merak ediyor.
7-Cami mahallesindeki yarım kalan pazar yerini bitirmenizi bekliyor.
8-İşsiz gençlerimize iş imkanları yaratmanızı bekliyor.
9- Kepenk kapatan esnaf derdine azda olsa derman olunmasını bekliyor.

DARICA SAHİPSİZ DEĞİL

Belediyenin imkanlarını kullanarak basını adeta domine ederek sanki Darıca’nın tüm sorunları çözmüş çok çalışan bir Başkan algısı yaratma çabanız. Sanki tüm projeler yapılmış gibi her birine tik atıp önünde resim vermek bunuda haber yaptırtıp Darıcalıya sunmak sizi ve etrafımızdakileri memnun edebilir. Ama vatandaşın derdini çözecek mi sizce? Sahi size görev verilmesinden 1.5 yılı aşkın bir süre geçti, Darıca’da ne değişti? Vatandaşımızın takdirine bırakıyorum.”

İŞTE O GÖRÜNTÜLER