Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’li başkanın hafriyatı yeniden başladı!

AKP’li eski ilçe başkanı Engin Koyun’un Derince Araptepe’deki hafriyat çalışmaları bir süre önce durmuştu. Çalışmaların kaçak olduğu iddia edilmiş, Engin koyun ise hava muhalefetini gerekçe göstermişti. Çalışmalar yeniden başladı.Edinilen bilgilere göre Engin Koyun'un halen hafriyat izni bulunmuyor.

AKP’li eski ilçe başkanı

UgYur ENCY min 202Derince Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ihaleye çıkartılan Derince Yenikent Mahallesi Araptepe bölgesindeki kentsel dönüşüm işini AKP’li eski başkan Engin Koyun aldı. Söz konusu iş için kolları sıvayan Engin Koyun’un bir süre önce bölgede kaçak hafriyat dökümü yaptığı iddia edilmişti. Araptepe’deki bir yeşil alanı hafriyat döküm işi için kullandığı iddia edilen Engin Koyun’un firması bu iddialar sonrasında bir süre çalışmalarını durdurdu.

ÇALIŞMALAR YENİDEN BAŞLADI

Bölgede çalışmalar durduktan sonra açıklama yapan Engin Koyun her türlü yasal belgelerinin ve izinlerinin bulunduğunu ifade etmişti. Çalışmalara hava şartları nedeniyle ara verdiklerini söyleyen Engin koyun iddiaların doğru olmadığını duyurmuştu. Engin Koyun’un yaklaşık 2 haftadır duran hafriyat çalışması önceki gün başladı. Kamyonlar yine bölgede bulunan ve imar kayıtlarında yeşil alan olarak gözüken alana hafriyat dökümü yaptı. Çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Engin Koyun’un halen hafriyat izni bulunmuyor.
WhatsApp Image 2020 03 04 at 09.38.14