Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’li Engin Uçar bar esnafı için ruhsat istedi!

6 yıl önce Tramvay çalışması yapılırken Barlar Sokağı’nda işyerleri yıkılan Serkan Güyük ve Evren Başyurt’un ruhsat alması için AKP’li Engin Uçar, meclise önerge verdi ve “6 yıldır bu adamların ekmeğine mani oluyoruz” dedi.

6 yıl önce Tramvay

Sebahattin Aydınİzmit Belediye Meclisi’nin 2021 yılı ilk meclis toplantısı bugün İzmit Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. AKP’li Meclis Üyesi Engin Uçar, Barlar Sokağı’nda binaları yıkılan esnaflara ruhsat verilmesi için önerge verdi. Uçar, “Ben de bir esnaf olarak esnafın yaşadığı zorlukları biliyorum. Hangi meslek grubu olursa olsun işletmelerini yeniden açmak isteyen samimi ve saygılı bir şekilde haklarını isteyen bar esnaflarının taleplerinin karşılanmasından tarafım. Konuyu iş aş ve geçim meselesi olarak değerlendirmek gerekir.

engin ucar akp“6 YILDIR EKMEKLERİNE MANİ OLUYORUZ”

Vermiş olduğum önergeyle desteğinizi talep ederim. Meclis üyesinin görevi halkın ve esnafın sorununu çözmektir. Tramvay çalışması yapılırken iş yerleri yıkılan Serkan Güyük ve Evren Başyurt’un iş yerlerine ruhsat verilmesini talep ediyorum. Esnaf kirasını ödeyemezken biz bu adamların ekmeğine 6 yıldır mani oluyoruz” dedi.