Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’li esnaftan AKP eleştirisi!

Kocaeli’de Milli Görüş camiasının

Kocaeli’de Milli Görüş camiasının yakından tanıdığı isimlerden biri olan Foto Necat (Necat Keskin) uzun süredir AKP’ye verdiği destekle biliniyor. Hemen her AKP’li belediye başkanını destekleyen Necat Keskin dün sosyal medya Facebook üzerinde aktif olarak kullandığı hesabından bir paylaşımda bulunarak partisini eleştirdi. Deva Partisi’nin yeni Kocaeli il başkanıyla ilgili yorum yapan Keskin’in paylaşımının altına pek çok yorum da geldi.

DEĞERLERİ BİLİNMEDİ

Necat Keskin paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Ak Parti 2002-2007 ruhunu kaybediyor. Öz evlatlarına hiçbir zaman sahip çıkmadı. Herkes kalkınmanın peşine düştü. Adaleti sağlamaya çalışanların da değerleri bilinmedi. Olacağı bu işte. Adem kardeşim Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı oldu. Hayırlı olsun kardeşim.” Gelen tepkiler sonrasında Necat Keskin ikinci bir mesaj yayınladı.

İKİNCİ MESAJ YAYINLADI

Necat Keskin’in yeni mesajında, “Adem Koç kardeşime yapmış olduğum tebrik Yorumumuz farklı algılanmış, bizim desteğimiz siyaset arenasındaki arkadaşımıza kişisel bir tebriktir bunu başka yerlere çekmeye gerek yok. Yoksa bizim rengimiz belli ben kanımın son damlasını Partim için akıtmaya hazırım biz Reis in sonuna kadar yanındayız bazıları gibi koltuk derdine düşüp daldan dala konmayız AKPARTİ ile sonuna kadar devam… Atadan aldığımız bayrak neyse öyle yola devam ediyoruz bizden sonrakilerde bu yolda devam edecek Allah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanı başımızdan eksik etmesin.” ifadeleri yer aldı.

Ekran Resmi 2020 07 04 11.09.46

82627200 10221224945834810 2040172554374610944 o