Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’li meclis üyesi kaçak katını yıkıyor!

Derince Belediyesi’nin AKP’li meclis üyesi Hamza Macit kendisine ait 5 katlı binaya kaçak kat çıkmıştı. “Sundurma” diye savunulan kaçak kat yıkılmaya başlandı.

Derince Belediyesi’nin AKP’li meclis

UgYur ENCY min 272Derince’de AKP’li meclis üyeleri adeta saltanat sürüyordu. Eski ve mevcut meclis üyelerinin Derince Deniz Mahallesi’nde inşa ettiği ve “Deprem döneminde bize tahsis edildi” diyerek savundukları binaların ardından bir başka “görmezden gelme” haberi Sırrıpaşa Mahallesi’nden duyulmuş, AKP’li mevcut meclis üyesi Hamza Macit kendisine ait 5 katlı binaya kaçak bir kat çıkmıştı. Macit’in binasıyla ilgili şikayetler sonrasında Derince Belediyesi tarafından tutanak tutuldu.

KAÇAK KAT YIKILIYOR

CHP’liler sık sık bu kaçak katı gündeme getirdi. Yaklaşık 250 bin liralık haksız kazanç ortaya çıktığı iddia edilen kaçak katla ilgili Hamza Macit’in kardeşi Abdullah Macit, “Teras su akıtıyordu. Bu sebeple sundurma yaptık. Orada zaten bir çatı katı mevcuttu. Bizim kaçak kat yapmaya ihtiyacımız yok” demişti. Kaçak kat ya da sundurma… İşte o yapının yıkımına başlandı. Yıkım çalışmalarını Macit ailesinin kendi imkanlarıyla yaptığı öğrenildi. Derince Belediyesi’nin Macit ailesine kaçak yapı ile ilgili ceza kesip kesmediği bilinmiyor.

KAÇAK YAPI BÖYLEYDİ

GO

BÖYLE YIKLIYOR

d04a4cf4 4798 4ba9 a7dc 8cc5a17077a2