Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’li muhtar İBB aracıyla Kocaeli’ye teşekkür etti!

İBB’nin kar küreme araçları İzmit’in köylerinde çalışmaya başlamıştı. AKP’li muhtar Ahmet Arslan İBB’nin araçlarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin zannetti ve sosyal medya üzerinden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

İBB'nin kar küreme araçları

İzmit Belediyesi karla mücadele çalışmaları kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) yardım istemişti. İBB’nin kar küreme araçları İzmit’in köylerinde çalışmaya başlamıştı. AKP’li muhtar Ahmet Arslan İBB’nin araçlarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin zannetti ve sosyal medya üzerinden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. İzmit Belediyesi Muhtarlık İşleri bu durumu fark ederek bir mesaj yayınladı.

BELEDİYE PERSONELİ

İzmit Belediyesi Muhtarlık İşleri’nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Muhtarımız hedefi şaşırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin araçları ile Kocaeli Büyükşehire teşekkür etti.  Hizmeti siyaset üstü göremeyenler bir de üstüne büyükşehir çalışanı olunca çalıştığı belediyeye yaranmak için bu yanlışa düşüyor işte. Kocaeli Büyükşehirde çalışan muhtarımız nasıl oldu da kendi araçlarını tanıyamadı? Bilemedik…!!!

“SİYASİ BASKI ALTINDAYIZ”

Allah şaşırtmasın. İşini layıkı ile yapan ve hizmete siyaset üstü yaklaşanlara canımız kurban. Ancak şöyle bir gerçek daha var ki seçilmişlerin bazıları ya da kurumların başındaki atanmış kişilerin bir kısmı ve daha birçok taraftan sürekli siyasi baskı ve karalama altındayız. Seçilen insanların bazıları siyaset üstü davranması gerekirken seçildiğimiz günden beri kötü niyetli siyasetle bize zarar vermeye çalışıyor.

HIZIR GİBİ YETİŞİYORLAR

Ama biz ayrım yapmadan “hizmetin partisi ve siyaseti olmaz” anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Seçilmiş insanlara karşı asla siyasi yaklaşmayız. İmkanlarımız kısıtlı olsa da, el altından sürekli engellenmeye çalışsalar da ve büyükşehir kadar imkana sahip olmasak da İstanbul Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz en ihtiyacımız olduğu noktada hızır gibi yetişiyorlar çok şükür. Tek üzüldüğümüz konu karın ilk yağmasından beri canla başla çalışanların emeklerinin yok sayılması.”