Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’li müteahhit vatandaş geçmesin diye kapattı

AKP’nin tanınan isimlerinden Yelkent Yapı’nın sahibi Engin Koyun’un Derince Araptepe’deki inşaatının yanında bulunan yeşil alana da set çekerek vatandaşların oradan geçmesini engelledi

AKP’nin tanınan isimlerinden Yelkent

SEBO min 5Kocaeli’de özellikle Derince ve Körfez ilçelerinde büyük projelere imza atan Yelkent Yapı, bilindiği gibi AKP’li Engin Koyun’a ait. Koyun, ilçelerde prestijli projeleri hayata geçirdi. Fakat bazı projelerde usule aykırı eylemleriyle Koyun haberlere konu oldu. Şimdi de Derince Belediyesi’nden kat karşılığı alınan Araptepe’deki proje ile ilgili şikayetler var.

HEM KENDİNE AİT ALANI HEM DE YEŞİL ALANI

Yelkent Yapı’nın 418 konut ve 17 ticari alanı kapsayan bu büyük projesinde, projeye dahil olmayan yeşil alana set çekilmesi ve vatandaşların geçişinin engellenmesi tepki çekiyor. Toplu taşımayı kullanan vatandaşlar, Yelkent Yapı’nın inşaat sahasının yanındaki yolu kullanıyordu. Ancak firma hem kendine ait olan yeri hem de projenin yanında bulunan yeşil alanın önüne set çekti.

YA DEĞİŞTİRİLSİN YA DA SET KALDIRILSIN

Vatandaşlar, ya setin kaldırılmasını ya da toplu ulaşım araçlarının güzergahını değiştirmesini talep ediyor. Yelkent Yapı’nın bu keyfi uygulaması ise göze batmaya devam ediyor.

araptepe engin koyun

engin koyun