Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’li vekilden deprem açıklaması: Ürkmeye dehşete düşmeye başladık!

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, olası İstanbul depremini düşündükçe korktuğunu ifade etti. Şeker, “İstanbul depremini düşününce ürkmeye, dehşete düşmeye başladık” dedi.

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas

Ugur ENC minAdalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker TBMM’de depremle ilgili konuştu. TBMM tarafından kurulan deprem komisyonunda görev alan Şeker İstanbul depremini düşününce dehşete düşmeye başladıklarını ifade etti. Şeker konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; cuma günü ülke olarak İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle yine hüzünlendik.

PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI BİR HAYAT

Yine, geçmiş acıları hatırladık, pamuk ipliğine bağlı bir hayat sürdüğümüzü gördük. Yine, olası İstanbul depremini düşününce ürkmeye, dehşete düşmeye başladık. Yine, suçlu olarak depremi gösterdik ama Kocaeli depreminde olduğu gibi İzmir depreminde de deprem nedeniyle hayatını kaybeden bir kişinin olduğu acı gerçeği gördük.

TOPU TACA ATMAYA BAŞLADIK

Yine, yaşanan acılardan ders çıkarmadığımızı acı bir şekilde gördük. Yine, ihmalimizin, sorumsuzluğumuzun neticesini başkalarına yüklemenin arayışına girdik. Yine, çuvaldızı değil iğneyi bile kendimize batırmayı yakıştıramadık. Yine, kanunların bize verdiği görev ve sorumluluğu yerine getirmeyerek, topu taca atmaya başladık. Peki, her birimiz sorumluluğumuzu ne zaman hatırlayacağız diyor, Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum.”