Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’li vekilden KOÜ’ye tebrik!

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, elde ettiği başarılardan ötürü Kocaeli Üniversitesi’ni tebrik etti. TBMM’de kısa bir konuşma yapan Şeker sıralamalardan bahsetti.

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, elde ettiği başarılardan ötürü Kocaeli Üniversitesi’ni tebrik etti. TBMM’de kısa bir konuşma yapan Şeker şu ifadeleri kullandı: “Saygıdeğer milletvekilleri, Kocaeli’mize değer katan ve öğrenci sayısı itibarıyla ilk 10’da olan Kocaeli Üniversitemiz; 20 binin üzerinde ön lisans, 42 binin üzerinde lisans ve 6 binin üzerinde de lisansüstü olmak üzere toplam 69.622 öğrencisiyle ve 2 binin üzerinde akademik personeliyle eğitim öğretim ve akademik çalışmalarını sürdürmektedir.

TÜM ÜNİVERSİTELER ARASINDA 8. SIRADA

TÜBİTAK’ın yaptığı Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi performans değerlendirmesinde 21’inci sırada yerini alırken prestijli bilim indekslerinden Nature İndeks’in üniversitelerimizin 2020 yılında yayınlanan makale sayılarına göre yaptığı değerlendirmede tıp, fizik ve diğer doğa bilimleri alanında ülkemizdeki tüm üniversiteler arasında 8’inci sırada yerini almıştır. Bilimle uğraşan Kocaeli Üniversitemizin başarılarının devamını diliyorum. Başta, rektörümüz Profesör Doktor Sadettin Hülagü olmak üzere akademisyenlere, öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum.”