Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’liler corona dinlemedi kongreyi topladı!

AKP Kocaeli İl Kadın Kolları’nın kongresi bugün Uluslararası Kongre Merkezi’nde coronaya rağmen yapılıyor. Birçok partili pandemi kurallarına uymazken, kongre girişinde salona gelenlere HES kodu sorgulaması ve ateş ölçümü de yapılmadı.

AKP Kocaeli İl Kadın

AKP Kocaeli İl Kadın Kolları’nın 6. Olağan Kongresi, Uluslararası Kongre Merkezi’nde coronaya rağmen bugün gerçekleştiriliyor. Pandemi kurallarının partililerce hiçe sayıldığı kongrede salona gelenlere HES kodu sorgulaması ve ateş ölçümü de yapılmadı. Salonda ise partililerin çok yakın koltuklarda oturarak kongreyi takip ettiği görüldü. Mevcut Başkan Yasemin Özdemir’in tek aday olduğu kongrede 600 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor. 

50 KİŞİLİK YÖNETİM

Kongrede 50 yönetim kurulu üyesi seçilecek. Kongreye AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir’in yanı sıra AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AKP Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz,  AKP Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, AKP Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Vekili Serpil Kavlak, ilçe belediye başkanları katıldı. 

HEDEF 150 BİN ÜYE

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Başkan Özdemir ise şunları kaydetti: ““19 yıldır devam eden bu destanın isimli isimsiz kadın kahramanları olarak iktidarımızı koruyoruz. Biz teşkilatımızın başarısı için çalışıyoruz. AK Kadınlar coşku heyecan, zarafet ilkelerinde liderimiz önderinde siyaset yapmaya devam edecektir. Kadınlara siyasette en geniş yer veren parti AK Partidir. Her geçen gün ailemizi büyütmeye çalışıyoruz.  Kocaeli’deki 673 bin kadın seçmenden 143 bini partimize üye. Bu sene sonu hedefimiz ise 150 bin üye.

ERDOĞAN BİZİM YANIMIZDA

Ömrümüz vefa ederse 2023 bizlere. 2053 evlatlarımıza, 2071 torunlarımıza emanettir. AK Kadınlar ağaçları bahane edip 15 Temmuz’da hükümeti düşürmeye çalışanlara karşı milletin yanındadır. HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan annelerin yanındadır. AK Kadınlar Hatice Börü’nün yanındadır. Bu davanın bir neferi olmaktan ne kadar mutlu olduğumu kelimelerle anlatamam. Bizi önemseyen liderimiz, adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan bizim yanımızda.”