Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akşener Kocaeli’ye geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kadın Girişimciler Merkezi (İZGİM) açılışı ve Cumali Durmuş’un kızı Mihriban Durmuş’un nikahı için Kocaeli’ye geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı

İzmit Belediyesi’nin kadınları iş hayatına teşvik etmek amacıyla açtığı Kadın Girişimciler Merkezi’nin (İZGİM) açılışı yarın gerçekleşecek. Çınar Çocuk Evi açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu çağıran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İZGİM’in açılışına ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i çağırdı. Akşener de yarın İzmit’te yapılacak olan açılışta yer alacak.

CUMALİ DURMUŞ’UN DÜĞÜNÜ

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı 17.30’daki acılış öncesinde Meral Akşener’i 16.30’da otoyol gişelerinde karşılayacak. Akşener İzmit Belediyesi programının ardından ise İYİ Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş’un kızı Mihriban Durmuş’un nikahına katılacak.Mihriban Durmuş, hayatını Havva-Remzi Küçükateş çiftinin oğlu Başiskeleli sanayici Erhan Küçükateş ile birleştirecek. Genç çiftin düğünleri, 19 Eylül 2021 Pazar günü 19.00-23.00 saatleri arasında İzmit sahildeki Lastik-İş Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek.