Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akşener, Yavaş ve İmamoğlu’nu göreve çağırdı!

6’lı masanın son toplantısında Akşener’in Kılıçdaroğlu’nun adaylığını desteklemediği söylemlerine ilişkin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener basın açıklaması yaptı. Akşener, Masadan çekildiklerini ilan etti Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nu göreve çağırdı.

6’lı masanın son toplantısında

6’lı masanın son toplantısında Akşener’in Kılıçdaroğlu’nun adaylığını desteklemediği söylemlerine ilişkin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener basın açıklaması yaptı. Masayı dağıtan Akşener şunları söyledi: “6’lı masanın son toplantısında tırnak içi anlayışa bağlandı. Anlamış olduk ki yenilgi yenilgi büyüyen küçük hesaplar 85 milyonun kazandığı kutlu bir zafere tercih edilmiştir. Biz İYİ Parti’yi bunun için kurmadık. Bir kez bile milletimize verdiğimiz sözden dönmedik, caymadık. Bıkmadan, usanmadan, vazgeçmeden konuştuk, anlattık, dinlettik, gösterdik. Ancak ne yazık ki olmadı, olamadı. Geldiğimiz noktada 6’lı masada millet iradesini kararlarına yansıtmayı kaybetmiştir. Tek bir adayın tasdiki için çalışan bir noter masasına dönüşmüştür.  Çok kıymetli imzalar attık. Biz imzamızın ve milletimize verdiğimiz sözün arkasındayız. Cumhuriyetimizin yeni asrını göz göre göre hiç etmeyeceğiz. Milletimizin kazanma ümidini yok etmeyeceğiz. Türk Milleti’nin iradesini bir kişinin iki dudağı arasına bırakmayacağız. İlk gün olduğu gibi bugün de ben değil biz demeye devam edeceğiz. Milletimizin sesini tüm Türkiye’ye duyuracağız.

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na bir çağrıda bulunmak istiyorum. Siz bu milletinizin iradesiyle seçildiniz. Tüm iftiralardan alnınızın akıyla çıktınız. Milletinizi enkazın altında bile yalnız bırakmadı. Milletimiz samimiyetinizi anladı başının üzerinde taşıdı. Bugün de çok kritik bir kırılmanın eşiğinde sizi göreve çağırıyorum.

İKİ BAŞKANA ÇAĞRI

Sayın Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na çağrıda bulunmak istiyorum. Değerli başkanlarım, siz milletin iradesi ile seçildiniz. Tüm engellere rağmen çok çalıştınız. Milletimizi enkazından altında bile yalnız bırakmadınız. Milletimiz sizi göreve çağırıyor. Bu vazife reddedilemez, görmezden gelinemez bir vazifedir. Bu çağrının sahibi millettir. Bu karar milletindir. Bu saatten sonra bizlere düşen bir seçim yapmaktır. Ya şanlı mücadelede milyonlarla yürüyeceğiz ya da trajik hikayede figüranlık yapacağız. Ya tarih yazacağız ya tarih olacağız.”