Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Al Kattan’dan 262 Towers açıklaması..!

Atıl bir halde bulunan  262 Towers hakkında konuşan Muhammed Al Kattan projenin hızlı bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Atıl bir halde bulunan 

Kocaeli Ticaret Odası Başkan Adayı ve Altınoluk Pastaneleri kurucusu İbrahim Bıyıklı, 262 Towers projesinin sahibi Suudi İş adamı Muhammed Al Kattan ile bir araya geldi. Bir araya gelen KOTO Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı ve 262 Towers projesinin sahibi Muhammed Al Kattan, atıl bir halde bulunan 262 Towers projesi hakkında istişarelerde bulundu.

Muhammed Al Kattan’dan açıklama

Atıl bir halde bulunan  262 Towers hakkında konuşan Muhammed Al Kattan; “Projemizin bu halde olmasından ötürü bizler de memnun değiliz ancak bazı Türk iş insanları tarafından mağduriyete uğratıldık. Bundan ötürü de üzgünüm. Suudi Arabistan tarafından Suudi iş insanlarının Türkiye’den çekilmesi kararına rağmen, ben Türkiye’yi seviyorum ve Türkiye’ye yatırım yapmak istiyorum. Atıl bir halde bulunan 262 Towers’ın inşaatı da hızlı bir şekilde devam edecek” ifadelerini kullandı

BIYIKLI’DAN YABANCI OFİSİ HAMLESİ

262 Towers hakkında çözüm önerileri ve yabancı yatırımcılara yönelik yapılması gerekenleri anlatan Kocaeli Ticaret Odası(KOTO) Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı;’’Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) olarak bizim yönetimimizde, Kocaeli’ne gelen yabancı yatırımcıları koruyup kollayacak, onlara kılavuz olacak ve doğru iş partnerleriyle bir araya getirecek olan ‘’Yabancı Yatırımcı Ofisi’’ kuracağız ve yatırımcıları mağdur etmeyeceğiz’’ açıklamalarında bulundu.

Muhammed Al Kattan, yatırımcı sözü verdi

Son olarak Muhammed Al Kattan, nazik ziyaretlerinden ötürü KOTO Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı’ya teşekkür ederek, KOTO yönetimi olarak bu çalışmaların yapılması durumunda Kocaeli’ne ve Türkiye’ye yabancı yatırımcı sözü verdi.