Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Alemdar’a geçici güzergah açıklandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nün hesaplarından yapılan duyuruda yarın Alemdar Caddesi’ndeki çalışmaların başlayacağı söylendi. Geçici güzergahlar açıklandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, “4 Ağustos Salı günü itibariyle #İzmit ilçemizin Alemdar-Hürriyet Caddeleri’nde @isukocaeli alt yapı çalışmaları nedeniyle geçici, trafiğe kapalı ve kısa süreli kapalı güzergahlar belirlendi. Geçici güzergah uygulaması çalışma süresince devam edecektir” denildi.

GEÇİCİ GÜZERGAHLAR KULLANILACAK

Yarın başlayacak çalışmalar kapsamında öncelikle İzmit Hürriyet Caddesi ve Alemdar Caddesi kesişimi olan Yürüyüş Yolu kesişimindeki çalışmalar tamamlanacak. Bu süreçte araçlar geçici olarak Hürriyet Caddesi, Abdurrahman Yüksel Caddesi ve İnönü Caddesi Güzergahlarını kullanacak.

ÇALIŞMA TAMAMLANANA KADAR 

Çalışma sürecinde Alemdar Caddesi trafiğe kapalı olacağı için araçların Cumhuriyet Caddesi’ne erişimi İnönü Caddesi Acısu Sokak şeklinde olacak. Kolordu’dan Acısu istikameti de olası trafik yoğunluğu nedeniyle kapalı olacak. Geçici güzergahlar çalışma tamamlanana kadar geçerli olacak.

Alemdar Caddesi Gecici Guzergahi