Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Güney’den Harun Yıldızlı’ya cevap!

AKP İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a gönderme yapan CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı’ya cevap verdi.

AKP İzmit İlçe Başkanı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde çekilen bir fotoğraf üzerinden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a gönderme yapan CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı’ya İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, “İzmit’i 1,5 yıldır CHP yönetiyor ama Harun Başkan hala Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden yardım bekliyor. Demek ki, İzmit’ten kendileri de umudunu kesti” diyerek yanıt verdi.

MUTLU ŞEHİR GÖNDERMESİ

CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı’nun bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın oturduğu sokakta bir çöp konteynırı önünde hurda toplayan vatandaşı fotoğraflayıp sosyal medya hesabında paylaştı. Yıldızlı, bu fotoğraf üzerinden Büyükakın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın’a eleştiri getirerek, “Mutlu Şehir” sloganına göndermede bulundu. AKP İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, sosyal medyada da büyük tepki çeken paylaşım hakkında şunları söyledi:

AK PARTİ’DEN YARDIM BEKLİYOR

“İzmit’i 1,5 yıldır CHP yönetiyor. Üstelik sloganları da “’zmit gülümseyecek’ idi. Bir buçuk yıldır ortaya hiçbir icraat koymadan şimdi kalkıp sosyal belediyecilik dersi vermeye çalışıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz son dönemde İzmit’te birçok evsizi, barınma merkezlerine aldı. Evi yanan, yardıma muhtaç insanın yardımına koştu. Ancak İzmit Belediyesi ne yaptı, doğrusu merak ediyoruz. CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın bile bu fotoğrafı kendi belediye başkanı yerine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza göndermesi, kimin çalışıp, kimin yan gelip yattığının da bir göstergesidir. Harun Başkan da belli ki, İzmit Belediyesi’nden umudunu kesmiş durumda. İcraat üretmek yerine hala AK Parti’den yardım bekliyor. İzmit Belediyesi bu vatandaşımızı bulamazsa, biz kendisini bulup sorununu çözeceğiz. Merak etmesin” dedi.