Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Güney’den Hürriyet yorumu: “Kendi yazdı, kendi oynadı”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, günlerce devam eden basın açıklamaları, kısa mesajlar, haber bültenlerinin ardından 3 dakikada tamamlanan İzmit Belediyesi Temmuz Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısını değerlendirdi.

AK Parti İzmit İlçe

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in bugün araç kredileri için olağanüstü meclis toplantısı çağrısı sonrası oturum 5 dakikada bitmişti. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, şunları söyledi: “Mübarek Kurban Bayramı ve 15 Temmuz demedi İzmit’i günlerdir boş yere gerdi. Herkese çamur attı, herkesi suçladı ama yine vatandaşın merak ettiği sorulara net cevap vermedi. 122 milyonluk hesap farkını “3 aşağı 5 yukarı” diyerek geçiştirdi.

10 YILLIK ANLAŞMA

Tarihi kazılar için kendisine protokol yetkisi verildiği halde neden vakıf kurup, bu vakıfla görev süresini de aşan 10 yıllık anlaşma yapmak istediğini, buraya neden belediye parasını aktarmaya çalıştığını yine yanıtsız bıraktı.
Sonuçta biz milletimizin verdiği sorumluluğu yerine getirirken, icra makamında olan kendisi ise gereksiz polemikler ve içi boş açıklamalarla İzmit’e bir kez daha vakit kaybettirdi.

IZDIRABIN ÖZETİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in son bir ayda onlarca sms, basın toplantısı, basın bülteni ile İzmit’e yaşattığı ızdırabın, zaman ve kaynak kaybının özeti budur.”