Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Sağlık’ın oğlu hukuk servisinde sözleşmeli başladı!

Torpille memur yapılan daha sonra istifa ettirilen Ali Sağlık’ın oğlu Oğuz Sağlık görevinden istifa ettiği gün İSU’nun hukuk servisinde çalışmaya başladı. Oğuz Sağlık’ın sözleşmeli olarak İSU’da yeniden çalışmaya başlaması şaşkınlık yarattı.

Torpille memur yapılan daha

Ugur ENC min e1623645972212Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSU geçtiğimiz hafta büyük bir torpil skandalıyla sarsıldı. İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, İSU’da çalışan oğlunu teyzesinin oğlu olduğu iddia edilen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan vasıtasıyla özel kalem kadrosundan memur yaptırdı. Sağlık daha sonra oğlunu İSU’da üst düzey bir konumda memur olarak işe aldı. Söz konusu olay CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir tarafından gündeme getirildi.

YENİDEN AYNI KURUMDA ÇALIŞMAYA BAŞLADI

İSU Genel Kurulu’nda gündeme gelen konu büyük şaşkınlık yarattı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “Yazıklar olsun” diyerek Ali Sağlık’a tepki gösterdi. Birkaç gün içerisinde Ali Sağlık’ın görevinde kalacağı oğlunun ise istifa ettirileceği açıklandı. İddialara göre Oğuz Sağlık görevinden istifa ettiği gün İSU’nun hukuk servisinde çalışmaya başladı. Oğuz Sağlık’ın sözleşmeli olarak İSU’da yeniden çalışmaya başlaması şaşkınlık yarattı. Torpil yapıldığı bilinen, ahlaki ve etik değerleri hiçe sayan bir uygulama ile memur yapılan Oğuz Sağlık’ın yeniden aynı kurumda çalışmaya başlamasına kurum çalışanları da bir anlam veremedi.