Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Yıldırım Sezer: Ben potansiyel olarak adayım

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yeniden aday olup olmayacağı yönündeki soruları cevaplandırdı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali

ÜIkemizin farklı üniversitelerinden bilim insanlarının katılacağı, Gölcük Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Büyük Doğu ve Necip Fazıl Kısakürek Sempozyumu’nun tanıtımı bugün Örcün Sultan Kafe’de gerçekleştirildi. Gölcük Belediye Başkanı Ali yıldırım Sezer, Gölcük Kaymakamı Mefit Gültekin’in katılımıyla yapılan tanıtımda Ali Yıldırım Sezer, programın düzenlendiği Sultan Baba Türbesi bölgesiyle ilgili bilgiler verdi.

İLÇE BAŞKANI DOĞAL ADAYSA…

Ali Yıldırım Sezer, sempozyum tanıtımının ardından soruları cevaplandırdı. Yeniden aday olup olmayacağı sorulan Sezer, “İlçe Başkanımızla 4 buçuk yıl beraber çalıştık. Güzel işler yaptık. İlçe başkanımız belediye başkanlığına aday olduğunu bizimle paylaştı. Biz bir günü bile boş geçirmedik. Ancak aday adaylığı noktasında ilçe başkanı adaydır. Belediye başkanı da doğal olarak adaydır. Ben de potansiyel bir adayım. Adaylık süreci henüz açıklanmamıştır. Bu nedenle takvim belli olmadan konuşmak doğru olmaz.

“TEŞKİLATIMLA ARAM İYİ”

Benim teşkilatımla aram iyi. Herkes herkesi sevecek diye bir şey yok. Teşkilat sadece yönetim değildir. Mahalle sokak teşkilatlarımızla uyum içerisindeyiz. Herkesin bir hesabı bireysel amacı olabilir.”