Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Althea Güzellik Salonu açıldı

‘Gelir grubu gözetmeksizin tüm kadınlar için’, yine kadın dayanışması ve emeğiyle kurulan Althea Güzellik Salonu törenle kapılarını açtı. Açılışa özel indirimler de sunan Althea, ‘ücret’ değil, ‘memnuniyet’ politikasıyla tüm kadınları ‘güzelliğe’ davet ediyor

‘Gelir grubu gözetmeksizin tüm

Kendi alanlarında birçok başarılı işe imza atan Hilal Soyalan, Zeynep Gedik ve Fulya Günay, kadınlar için güç birliği yaparak kendimize Althea Güzellik Salonu’nun kazandırdı. İzmit Körfez Mahallesi Şehit Rafet Karacan Bulvarı Eren Apartmanı 4C/1 adresinde faaliyetlerine başlayan Althea Güzellik Salonu’nun açılışına, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Oda Yönetimi ve iş insanları katıldı. Son teknoloji cihazlarla salonu donatan 3 başarılı iş kadını, sektördeki ‘ücret’ politikasını alt üst ederek, memnuniyet politikası üzerine yoğunlaştıklarını belirtti.

‘SON TEKNOLOJİDEN ÖDÜN VEREMEYİZ’

Açılış töreninde konuklarına hitaben kısa bir konuşma yapan ve amaçlarını anlatan işletme ortaklarından Fulya Günay, “Althea Güzellik Salonu, 3 iş kadının gelir elde etmesi değil, bu sektörde oluşan ‘bakımlı olmak, çok maliyet gerektirir’ önyargılarını da kırmak için kurulmuştur. Son teknolojiden asla ödün vermeden, bakımı ve güzelliği uzman personellerimizle, her gelirden insanın faydalanabileceği fiyatlarla sunacağız. Engelli bireylerimize karşı ‘hassasiyet’ politikamızı da öncelikli tutuyoruz. Engelli bireylerimiz, salonumuzdan ‘her zaman en uygun’ fiyatlarla faydalanabilecekler. İşitme engelli bireylerimiz için, işaret dili desteği alacağız.

ULAŞILABİLİR FİYATLARA SON TEKNOLOJİ

Salonumuzda, Buz Lazer Epilasyon, cilt Bakımı, Bölgesel Zayıflama, Kalıcı Makyaj Uygulamaları, Mikroblading, İpek Kirpik ve Kirpik Lifting alanlarında hizmet vereceğiz. Her bir uygulama için ulaşılabilir fiyatlarla profesyonel hizmet sunuyoruz. Kocaeli’nin, Althea Güzellik Salonu’nu çok seveceğini ve benimseyeceğini biliyoruz. Bu özel günümüzde yanımızda olan Kocaeli Ticaret Odamıza da teşekkürü borç biliyoruz” dedi.

Althea Guzellik Salonu acildi 2 Althea Guzellik Salonu acildi