Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Araç kiralama kavgası: Çalmak sizin ihtisas alanınız!

İzmit Belediye Meclisi’nde AK Partililerin araç satın almak için kredi kullanma yetkisine onay vermemesi nedeniyle yine tartışmalar yaşandı

İzmit Belediye Meclisi’nde AK

İzmit Belediye Meclisi Temmuz Ayı Birleşimi, Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in İtalya’da olması nedeniyle Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş tarafından yönetildi. CHP’li Ünal Özmural’ın, “AK Parti bu kiralamalarla rantın önünü açtı” dedi.

“ÇALMAK SİZİN İHTİSAS ALANINIZ”

AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, ise “Koca kurmuş şirket o kurmuş şirket. Sen çal suç AK Parti’nin olsun” dedi. Yaşar Kardeş, “Çalma konusuna gelirsek sizin ihtisas alanınız” dedi. Araç kiralamak için gereken krediye onay vermeyen AK Partililere CHP’liler büyük tepki verdi.

ÜNAL ÖZMURAL’A “KONUŞMAYI BIRAK”

Yaşar Kardaş, “Buraya müfettiş gönderdiniz yine bir şey çıkmadı. Top çeviriyorsunuz. Ünal Bey, sen de konuşmayı bırak. Dinlemiyor adam. Körfez Belediyesi araç almak istedi. Bizim arkadaşlarımız hemen onayladı. Krediyi verin Devlet Malzeme Ofisi’nden araçları alalım” diyerek sinirlendi.

“İKİ SENE ÖNCE ÜNAL BEY BİZE ‘ALMAK DEĞİL KİRALAMAK MANTIKLIYDI’ DEDİ”

AK Partili Hayrettin Ünlü ise, “İki sene önce Ünal Bey bize ‘Almak değil kiralamak mantıklıydı’ dedi. 2021’de kiralanan ile 2022’deki arasında 60 milyon TL fark var. İzmit büyüdü mü neden ek araç alıyorsunuz. Bir tane ihale yapmışsınız doğrudan teminle almışsınız. 60 milyonu merak ediyoruz.” diye konuştu.