Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Araçlardan plaka çaldılar!

Kocaeli’de girdikleri iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları ve çok sayıda araçtan plaka çaldıkları tespit edilen 4 kişi jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kocaeli'de girdikleri iş yerlerinden
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından son 3 ay içerisinde Gebze, Dilovası, Çayırova, Darıca ve İzmit ilçelerindeki polis ve jandarma sorumluluk bölgelerinden 20 ayrı plaka ve iş yeri hırsızlığı ile ilgili olarak başlatılan çalışmalar sonucu olayı gerçekleştiren şüphelilerin grup halinde İstanbul’dan Kocaeli’ne geldiklerini tespit etti. Konu ile ilgili MOBESE ve iş yeri güvenlik kameralarından şahısların kimliklerini tespit eden jandarma ekipleri İstanbul ilinde operasyon düzenledi.

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Operasyonda A.Y., Ö.G., R.Ç. ve K.G. isimli  4 kişi hırsızlık olaylarında kullandıkları araçlarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların çalmış oldukları malzemeleri sattıkları hurdacılar İstanbul ilinde tespit edilmesinin ardından çalınan malzemeler bulunarak sahiplerine teslim edildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.