Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ark Otomotiv’in alacaklılarına davet!

Kocaeli’de faaliyet gösteren Ark Otomotiv Kumanda Telleri San.Tic.A.Ş. iflas etmişti. Firmanın alacaklıları için ikinci alacak toplantısı yapılacak.

Kocaeli’de faaliyet gösteren Ark

Sebahattin AydınArk Otomotiv Kumanda Telleri San.Tic.A.Ş., iflas etmişti. Kocaeli İcra Dairesi, firmadan alacaklılar için ikinci bir toplantı duyurusu yaptı.

TOPLANTI GÜNÜ VE SAATİ

Duyuruda şu ifadeler yer aldı:  Yukarıda bilgileri yazılı müflis şirket hakkındaki 1 adet geç alacak kaydı hakkında iflas idare memurları tarafından tahkik ve tetkik işlemi tamamlanmış olup, bu kayıtlar için düzenlenen ek sıra cetveli incelenmek üzere Kocaeli İcra Dairesi İflas Bürosu’na bırakılmıştır.

Ek sıra cetvelindeki sıraya itirazların ilandan itibaren 7 gün içinde İflas Masasının bulunduğu yer İcra Mahkemesine, alacağın esas veya miktarına ilişkin itirazların 15 gün içinde tasfiyenin yürütüldüğü yer Asliye Ticaret Mahkemesine yapılması ile, Alacaklılara veya varsa vekillere bildirim yapılarak İKİNCİ ALACAKLILAR TOPLANTISI GÜNÜ olarak tayin edilen 24/05/2022 günü saat 15:00’te Kocaeli İcra Müdürlükleri Yemekhanesinde ( Kadıköy Mah. Bağdat Cad. No: 59 K:1 İzmit Kocaeli) hazır bulunmaları veya yetkili bir vekil göndermelerinin bildirilmesi ile ayrıca ALACAKLARI RET EDİLEN ALACAKLILARIN ret edilen tutarlarına göre İİK 235.maddesi gereğince toplantıya katılıp katılmayacağı ve ne nisbette katılabileceğine ilişkin DAVAYA BAKAN MAHKEMELERDEN KARAR GETİREREK TOPLANTIYA KATILABİLECEKLERİ İcra ve İflas Kanununun 232, 234, 235. maddeleri gereğince ilan ve tebliğ olunur.”