Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Asya Tur efsanesiyle alakası yok!

Asya Tur şirketinin kurucusu

Asya Tur şirketinin kurucusu İbrahim Bezci, Genç ailesi tarafından icradan satın alınan marka haklarının geçmiş tecrübe ve müşteri memnuniyetiyle, Asya Tur efsanesiyle alakası olmadığını söyledi. Bezci sadece isim hakkının satın alındığını ifade etti. BZC Tur‘un işletmeciliğini yapan İbrahim Bezci yazılı bir açıklama yayınladı.

GEÇMİŞE DÖNÜK YOLCU MEMNUNİYETİ…

Asya Tur’un 12 Haziran’da yollara çıkacak olmasıyla ilgili bir açıklama yayınlayan İbrahim Bezci şu ifadeleri kullandı: ” İzmit halkının dikkatine. Şehrimizde yeni faaliyete geçecek olan Asya Tur isimli firma efsane ve geçmişe dönük yolcu memnuniyetinin sanki sahipleriymiş gibi bir hava yaratıp yeni kurulan oluşumlarına değer katmaya çalışmaktadırlar.

1399824 647332061954492 1736664429 o
İbrahim Bezci

BEZCİLER BÜYÜTTÜ

Asya Tur bizim babamızdan kalan ve İbrahim ve Haldun Bezci’nin ona değer katarak büyütüp olgunlaştırıp yolcu memnuniyetini sağlayarak efsane haline getirmiştir ama 2000 – 2001 yıllarında yaşanan ekonomik krizde yatırımda yakalandığımız için döviz ve faiz yükselmelerinden firmamızı kurtaramadık.

BİRAZ SAYGI

Malum üzücü süreci yaşamış olduk. Şimdiki şahıslar bir şekilde firmamızı alıp yeni bir oluşum kurarak faaliyete başlayacaklarmış. Başlayabilirler ama ne kadar satış veya başka birinin eline de geçmiş olsa biraz saygı ve görgülü olunması lazım olduğuna inanıyoruz.

YENİ OLUŞUM

Bizler Asya Turu Efsane yaparken yıllarımızı, gençliğimizi verdik ama maalesef üzücü durumla karşılaştık. Bu yeni oluşumun o efsane olan Asya Tur ile hiçbir ilgisi yoktur en ufak kalıntısı dahil bulunmamaktadır. Yapacakları iyi ve kötü kendilerine aittir.”