Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Asya Tur ve Efe Tur D-100’e giremeyecek!

UKOME, Asya Tur ve Efe Tur gibi firmaların D-100 Karayolu2nu kullanmasını yasakladı. Karar D-100’ün şehirlerarası ulaşıma kapatılması olarak alındı.

UKOME, Asya Tur ve

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıda genç ailesi tarafından isim hakkı alındıktan sonra şehirlerarası taşımacılığa başlayan Asya Tur’un D-100 Karayolu’nu kullanarak İstanbul taşımacılığı yapma talebi değerlendirdi. UKOME bu talebi reddederken hali hazırda D-100’den taşımacılık yapan Efe Tur ve iş ortakları Gürkan Turizm gibi firmaların da D-100 ulaşım hakkını iptal etti.

ASYA TUR ADINA….

Buna göre artık hiçbir otobüs firması D-100 karayolunu şehirlerarası ulaşım için kullanamayacak. Efe Tur gibi firmaların. İstanbul otobüsleri eskiden Kuruçeşme gişelerden çıkış yapıyordu. Ancak artık bu otobüslerin tamamı İzmit Otogarı’ndan TEM Otoyolu’na çıkarak yoluna devam edecek. Söz konusu karar Asya Tur adına eşitsizlik yaratan durumu ortadan kaldıracak. Asya Tur’a nefes aldırması beklenen karara Efe Tur’un vereceği tepki merak ediliyor.