Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Asya Tur’u tercih etti pişman oldu

Kocaeli’nin efsane otobüs firması

Kocaeli’nin efsane otobüs firması Asya Tur’un adı satılmış ve yeni işletmeciler, eski firmanın devamı gibi reklamlar yapmıştı. Ancak eski Asya Tur kalitesi daha ilk başlarda bile yakalanamadı. Firmayla yolculuk edenler sık sık şikayetlerini dile getiriyor.

DÜN YOLCULUK YAPTI

İzmit’ten Zonguldak’a yolculuk eden Yunus adlı yolcu, firmayla ilgili şu şikayetlerini sıraladı: “Eskiden hizmet verip kapanan fakat tekrardan hizmet vermesiyle Kocaeli Zonguldak bilet fiyatlarında aşağıya çeken Asya Tur isminde firma ile 15.07 de 41 aş 3**plakalı 19.45 aracıyla şu an yolculuk halindeyiz.

“YENİ SANDIK AMA TOFAŞ GİBİ”

Firmanın tekrar hizmete girmesiyle ve fiyatlarda yaptığı indirim nedeniyle otobüslerinde yeni olacağını zannettiğimizden sürekli bu firmayı tercih etme kararı aldık ama pişman olduk otobüs o kadar eski ki kapılarda Aralık var sanki TOFAŞ’ta gidiyoruz bütün ses içeride aracın vitesleri geçmiyor farlarında problem var televizyonlar bile çalışmıyor iyi olan tek şey şoförün kaliteli olması inanın bizleri ailecek hayal kırıklığına uğrattınız.

“1 BUÇUK SAAT RÖTAR”

Otobüsü vurdura vurdura ancak çalıştı 1.5 saat rötar yaptık yazdıklarımda en ufak abartı yok şikayetçiyim. Tesiste araç mola verdi şu an araç çalışmıyor aküsü bitmiş takviye yaptırmaya çalışıyorlar daha Sakarya’dan yeni çıktık araç bozuldu bir daha asla tercih etmem yeni firma deneyelim destek olalım daha iyi otobüsle gidelim diye tercih ediyoruz başımıza gelene bakın gerçekten yazık.”