Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atasoy Bilgin, CHP Derince’ye aday

CHP’de ilçe kongreleri heyecanı başladı. Atasoy Bilgin, CHP Derince İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu ilan etti.

CHP’de ilçe kongreleri heyecanı

CHP Kocaeli’de ilçe kongreleri heyecanı var. CHP Derince İlçe Başkanlığına aday olan Atasoy Bilgin, yazılı bir basın açıklaması yaparak şunları söyledi: “Değerli partili yol arkadaşlarım, sevgili basın mensupları, Bizler aldığımız parti disiplini gereği dar bir kadronun teşviki ile önemli görevlere aday olmayı yanlış buluyoruz. Bu yüzden süreç içinde dokunduğumuz, aynı yolda mücadele ettiğimiz tüm yol arkadaşlarımızın görüşlerini, yapıcı eleştirilerini dinleyerek karar verdiğimizi bilmenizi isteriz.

KATILIMCI VE DAYANIŞMA KÜLTÜRÜ

Partimize yıllarca emek vermiş kanaat önderlerimizle, kıymetli mahalle temsilcilerimizle, değerli parti üyelerimizle yaptığımız istişareler doğrultusunda aday olmak fikri doğmuştur. Seçim sürecinde sürdürdüğümüz bu hassasiyeti delegelerimizin takdiriyle göreve gelirsek de sürdüreceğiz. Tüm karar alma süreçlerinde katılımcı ve dayanışma kültürüne dayalı bir yol izleyeceğimizi şimdiden bildiriyorum.

YARIN AÇIKLAMA YAPACAK

Değerli delegelerimizi ve tüm parti emekçilerimizi heyecanımıza ortak olmaya, umudu birlikte büyütmeye çağırıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan adaylığı açıklamamı 29 Ağustos Pazartesi günü saat 18:00’da CHP Derince İlçe binamızda yapacağım. Uzlaşmacı, birlik beraberlik içinde kuruluşun ve kurtuluşun görkemli partisine yakışır bir seçim olmasını temenni ediyor, tüm adaylara başarılar diliyorum.”