Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Athena Kocaeli konseri nerede? Ne zaman?

Türkiye’nin sevilen rock gruplarından Athena Kocaeli için konser verecek. Athena Kocaeli konseri nerede ve ne zaman olacağı duyuruldu. Athena Kocaeli halkına konser vermeye geliyor.

Türkiye’nin sevilen rock gruplarından

Türkiye’de oldukça sevilen, 2004 yılında Eurovision’da ülkemizi temsil edip dördüncü olan Athena Kocaeli konseri  vermek için ilimize geliyor. 1987’de kurulan rock grubu, Kocaeli İzmit’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliğinde konser vereceği duyuruldu.

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Spor İşleri Müdürlüğü ortaklığında yapılan bayram etkinliğinin finali Athena ile yapılacağı belirtilirken, düzenlenen konsere katılımın yoğun olması bekleniyor. Sevilen grup Athena Kocaeli için Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi içerisinde saat 21.00’de konser vermeye başlayacak.

kocaeli fuari gunes sahnesi
Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi nerede

Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi nerede?

Athena Kocaeli konseri Kocaeli Fuar Güneş Sahnesi’nde düzenlenecek. Etkinliğe katılacak olan vatandaşlar Kocaeli Fuar Güneş Sahnesi’nde bir araya gelecek. Kocaeli Fuar Güneş Sahnesi Kocaeli Fuarı içerisinde yer alıyor. Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi adresi ise Karabaş Mahallesi İzmit Kocaeli olarak belirtiliyor.

Athena Kocaeli KonseriAthena Kocaeli konseri saat kaçta başlıyor?

Sevilen Athena grubunun Kocaeli konseri İzmit Belediyesi tarafından 21.00 itibariyle başlayacağı duyuruldu. Konserin tam saatinde başlaması bekleniyor.

Athena konseri ücretli mi?

İzmit Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği kapsamında final konseri verecek Athena için belediye etkinliği düzenliyor. Yani Athena konseri ücretli değil.

Athena Kocaeli Konseri için tüm İzmitliler davetli

19 Mayıs Perşembe günü İzmit Belediye Meydanı’nda spor gösterileri, Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğunun gösterisi ve Bando gösterilerinin ardından Action Team Akrobasi Show, motosiklet korteji ve yürüyüş korteji düzenlenecek. İzmitliler İzmit Belediye Meydanı’ndan Kocaeli Fuarı’na Türk bayraklarıyla yürüyecek. Ünlü müzik grubu Athena, saat 21.00’de Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’nde sahne alarak İzmitli vatandaşlara renkli dakikalar yaşatacak.

Athena kimdir?

athena kocaeli

Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz kardeşler tarafından kurulan Athena grubu genel olarak punk rock türünde müzik yapmaktadır.

12 Dev Adam şarkısı ile popülerliğine katkı sağlayan, Türkiye’nin en iyi ve en eski rock gruplarından birisi olan Athena Kocaeli halkına konser vermek için gelecek. Eurovision’da da ülkemizi temsil edip dördüncülükle dönen Athena grubu 19 Mayıs’ta İzmit’te vatandaşlarla buluşacak.