Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atösis Kocaeli Üniversitesi ekranı! ATÖSİS giriş nasıl yapılır?

Kocaeli Üniversitesi ATÖSİS sistemine giriş ve duyurular haberimizde. Atösis Kocaeli giriş ekranı ve Atösis puan hesaplama simülatörü detaylı anlatım…

Kocaeli Üniversitesi ATÖSİS sistemine

ATÖSİS KOCAELİ

Akademik Teşvik Ödeneği Süreç Yönetim Sistemi (ATÖSİS) Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) sistemi girişi nasıl yapılır? Atösis Kocaeli Üniversitesi için kullanıcılar https://atosis.kocaeli.edu.tr/Account/Login sayfasına girdikten sonra giriş butonuna basmaları gerekmektedir. Ekranda açılan bilgilerin doldurulmasının ardından mevcut sayfa açılacaktır.

ATÖSİS PUAN HESAPLAMA SİMÜLATÖRÜ

Atösis Kocaeli Puan Hesaplama Simülatörü ekranı için https://atosis.kocaeli.edu.tr/Account/Login adresine gidildikten sonra https://abisis.kocaeli.edu.tr/identity/login?signin=cae754f0ebb3817c755ec460fdd8859e buraya tıklamanız gerekmektedir. Açılan yeni sayfada kullanıcı adı ve şifre giriş ekranının doldurulmasının ardından Atösis Puan hesaplama Simülatörü açılacaktır.

Atösis duyurular

Atösis duyuruları atosis.kocaeli.edu.tr adresinde yayınlanmaktadır. Güncel olarak yayınlanan son duyuru şu şekilde: Araştırmacıların taslak olarak unutulan başvuruları sistem tarafından başvurunun bitmesine 2 gün kala hatırlatma mesajı iletilecektir. (mailleri kontrol ederek uyarıları dikkate alınız. Takvimde süre uzatımı yapılamayacaktır.) Başvuru bitiş tarihi: 15.01.2023’dür.

Atosis Kocaeli ekran Atosis kocaeli

Kocaeli Üniversitesi haberleri için tıklayın