Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AVM’yi Dilovalılara kapattılar!

İstanbul İzmir Otoyolu üzerinde Dilovası Diliskelesi’nde yer alan otoban AVM’si Diliskelilerin girişi kapatıldı. Mahallelinin bankamatikleri kullanmasına da izin verilmediği iddia ediliyor.

İstanbul İzmir Otoyolu üzerinde

SEBO min 5Koronavirüs tedbirleri kapsamında bazı işletmelerin aldığı kararlar, tepki çekmeye başladı. İstanbul İzmir Otoyolu Dilovası mevkiinde yer alan otoban AVM’si, bölge halkına da hizmet veriyordu. Ancak birkaç gün önce AVM’nin Diliskelesi halkına açılan kapısına kilit vuruldu ve yaya girişleri engellendi

“ATM’LER KULLANILSIN”

Kapı üzerine uyarı asan AVM yönetimi, kural ihlali olursa suç duyurusunda bulunulacağı bildirildi. Giriş için otobanı kullanın yazısının da asıldığı AVM’ye Diliskeleliler tepkili. Bu alandaki önlemlerin gerekliliğine karşı çıkmadıklarını söyleyen mahalle sakinleri, en azından ATM kullanımı için izin verilmesini istiyor.

YETKİLİLERE ÇAĞRI

Bazı vatandaşlar ise bu uyarıları dikkate almayarak kapıların üzerinden içeriye girerek ATM’leri kullanıyor. Mahalle sakinleri, Dilovası yetkililerinden AVM yönetimiyle görüşülmesini istiyor.