Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ayakkabıcılar Çarşısı’nda üç ay bakım yapılacak!

İzmit Belediyesi, Ayakkabıcılar Çarşısı’nın çatısını onaracak. Bu onarım işi için ihale gerçekleştirilecek. İhale tarihinden itibaren onarım işi üç ay sürecek.

İzmit Belediyesi, Ayakkabıcılar Çarşısı'nın

SEBO min 13Kocaeli İzmit Belediyesi, Fevziye Camii‘nin hemen yanında bulunan ve yıllardır hizmet veren Ayakkabıcılar Çarşısı’nın çatısını onaracak. Bu iş üç aylık bir sürede tamamlanacak. Onarım işi için zmit Belediyesi tarafından ihale yapılacak. Belediye ihale tarihini ve yerini ilanla duyurdu. İşe talip olanlar belirlenen tarihte İzmit Ayakkabıcılar Çarşısı tavan onarımı için ihaleye girecek.

NELER YAPILACAK?

İhaleyle; Su yalıtımı yapımı(153,60 m3),sentetik boya (320 m2),demir işleri (900 kg),sıva yapımı (36 m2),osb kaplama (128 m2),söküm işleri (147,48 mt),çatı kaplama camı sökümü (255,62 m2),çatı örtüsü yapımı (128 m2),inşaat ve elektrik işleri yapımı  tamamlanacak.

İHALE TARİHİ VE YERİ

İzmit Ayakkabıcılar Çarşısı tavan onarımı ihalesi, 10 Ağustos günü saat 10.30’da İzmit Belediyesi-Etüt Proje Müdürlüğü Ömerağa Mahallesi Abdurrahman Yüksel Caddesi Belsa Plaza A Blok No:9 7.Kat Toplantı Salonu İzmit/KOCAELİ adresinde gerçekleştirilecek. Sebahattin AYDIN