Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü milletvekili aday adaylığı başvurusu için Ankara’ya gitti

MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü, milletvekili aday adayı olmaya karar verdi. Ünlü, bugün başvuru dosyasını teslim etmek için Ankara’ya gitti

MHP Kocaeli İl eski

Kocaeli’de aday adayları başvurularını yapmaya devam ediyor. MHP Kocaeli’de de hareket var. MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü de aday adayı olmaya karar verdi. Ünlü, başvuru dosyasını MHP Genel Merkezi’ne teslim etmek için bugün Ankara’ya gitti. Partinin en tanınan isimlerinden biri olan Ünlü’nün siyaset sahnesine yeniden girişi ses getirecek gibi duruyor.

“LİDERİMİN VE ÜLKÜCÜ HAREKETİN EMRİNDEYİM”

Bağımsız Kocaeli’ye konuşan Ünlü, “Bugüne kadar verilen her vazifeyi eksiksiz yerine getirmeye çalıştık. Ülkenin bu önemli sürecinde de aday adayı olarak başvuru yapma kararı aldım. Elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağımızı her fırsatta gösterdik. Bugünden itibaren de Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi ve ülkücü hareketin emrinde olacağım. Sürecin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Aydın Ünlü Kimdir ?

1967 Eşme doğumlu olan Ünlü, Mimar Sinan Lisesi’nde tahsilini tamamlamıştır.

1996 tarihinde ülkücü harekete katılan Aydın Ünlü bu tarihten beri MHP içerisinde çeşitli birimlerde görevlerde bulunmuştur. Çelik Halat firmasından emekli olan Ünlü, MHP İzmit İlçe Başkanlığı ve 3 dönem MHP Kocaeli İl Başkanlığı yapmıştır. Atatürk Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuyan Aydın Ünlü evli ve iki kız çocuğu babasıdır.