Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü’den ülkücülere sahaya inme çağrısı

MHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Aydın Ünlü, “Görevli olan ya da olmayan, makamda olan ya da olmayan tüm dava arkadaşlarımız aynı hassasiyeti gösterip sahaya inmelidir” dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili Aday

MHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Aydın Ünlü, seçim sürecine dair görüşlerini paylaştı ve ülkücüleri sahada olmaya davet etti. Ünlü, yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “2023 14 Mayıs seçimlerinin önemini herkes biliyor. PKK eylemsizlik kararı almış, millet ittifakını destekliyor. Avrupa, Millet İttifakı’nı destekliyor. Amerika, Millet İttifakı’nı destekliyor. FETÖ terör örgütü, Millet İttifakı’nı destekliyor. Bu tabloyu görüp de Türk milliyetçisi olan her dava arkadaşıma sesleniyorum; Kimse bizden kavga beklemesin, kırgınlıklarımızı, kavgalarımızı erteliyoruz. ‘Hep birlikte başarırız’ diyoruz.

CUMHUR İTTİFAKI’NA SONUNA KADAR SAHİP ÇIKIYORUM

Benim DEVLET’imin geleceğini ilgilendiren bir seçimde, ben bir ülkücü olarak, LİDER’imi anlamak adına, davam için gereğini yapmak adına CUMHUR İTTİFAKI’na sonuna kadar sahip çıkıyorum, CUMHURBAŞKANIMIZ Sayın Recep Tayyib ERDOĞAN’a sahip çıkıyorum. Listeler açıklandıktan sonra da aynı hassasiyeti göstereceğimi tüm Kocaeli bilir. Bu yüzden görevli olan ya da olmayan, makamda olan ya da olmayan tüm dava arkadaşlarımız aynı hassasiyeti gösterip sahaya inmelidir.

MHP zıplama taşı değildir, etiket olma yeri hiç değildir. MHP Türk dünyasının, DEVLET’imin geleceğidir. Seçim sonuna kadar kavga isteyenleri muhatap almıyorum.”