Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü’nün odasına girenler bu fotoğrafları görüyor!

MHP Kocaeli İl Başkanlığı makam odasında, misafirleri karşılayan duvar, Türkiye’nin güncel yurt dışı politikalarına atıflarda bulunan görsellerle süslendi.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı

SEBO min 5MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, dördüncü dönem il başkanı seçilmesinin ardından misafirlerinin tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Ünlü, yeni dönemi için odasında da bir takın yeniliklere imza attı. MHP İl Başkanlığı makamında Türkiye güncel dış politikasıyla ilgili görseller yer alıyor. Ünlü’nün odasına girenler, ilk olarak bu fotoğraflarla karşılaşıyor.

AKDENİZ HARİTASI

MHP İl Başkanlığı odasında yer alan görsellerden biri, Akdeniz haritası. Türkiye’nin Akdeniz’deki hakimiyet mücadelesine vurgu yapmak için bu görsel tercih edildi. Görsel Akdeniz’deki adaların vurgulanması dikkatlerden kaçmadı.

ORUÇ REİS

Bir diğer görsel’de ise Türkiye’nin sismik araştırma gemisi Oruç Reis bulunuyor. Yunanistan’ın Türkiye sorumluluk sahasında NAVTEX ilan etmesinin ardından Türkiye daha önce ilan ettiği NAVTEX’leri yeniden yayımladı. İkmal ve bakım için geçen ay Antalya Limanı’na demirleyen ve aralıklarla bakımı yapılan cihazları test için Akdeniz açıklarına hareket eden Oruç Reis, önceki gece limandan ayrılarak açıkta demirledi.

AZERBAYCAN VE KARABAĞ VURGUSU

Azerbaycan’ın Ermenistan devleti tarafından saldırıya uğraması sonrası başlayan savaş devam ediyor. Ünlü’nün odasında Bir de Azerbaycan ve Karabağ haritası yer alıyor. Bu görselde, “İki devlet tek millet” yazıyor.

64f838d6 70b8 4a75 b7e8 3dd58b5f48ae