Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ünlü’ye Gebze’den rakip var!

MHP Gebze İlçe eski Başkanı Ferit Taşdemir, MHP İl Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu. Taşdemir’le birlikte Ömer Kavlak ise Gebze İlçe Başkanlığı’na adaylığını ilan etti.

MHP Gebze İlçe eski

MHP Gebze İlçe eski Başkanı ve Üst Kurul Delegesi Ferit Taşdemir, sürpriz bir karar alarak MHP İl Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu. Gebze Antik Cafe’de düzenlenen toplantıya MHP Çayırova İlçe eski Başkanı Abdullah Adanur, MHP Dilovası İlçe eski Başkanı Cihan Sevinç, Ülkü Ocakları Gebze eski Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, Ülkü Ocakları Darıca eski Başkanı Alparslan Özcan ve çok sayıda partili bu açıklamaya destek verdi.

TAŞDEMİR İL BAŞKANLIĞINA KAVAK İLÇE BAŞKANLIĞINA

Taşdemir, burada “Kimse klavye kabadayılığı yapmasın. Kutlu harekete fitne fesat yaparak ülkücüleri karşı karşıya getirmeye kalkmasınlar. İlçe başkan adaylığına mevki makam için kutlu harekete hizmet etmek için aday olmuştum. Önümüzdeki süreçte il başkan adaylığına aday olduğumu belirtirim. İlçe başkan adaylığı için Ömer Cihan Kavak’ın olduğunu ifade etmek isterim. Kimse genel başkanın gölgesi altında sığınarak siyaset yapmasın.” ifadelerine yer verdi.

GÖREVDEN ALINMIŞTI

MHP Gebze İlçe Başkanlığı döneminde Ferit Taşdemir’in görevden alınmasıyla ilgili Ünlü tarafından genel merkeze rapor sunulmuştu. Ünlü, “8 aylık bir çalışma kapsamında Gebze ilçemizde Cumhur İttifakı’na uymayan tavırlar gördük. Bu duruma dair hazırladığımız raporu genel merkeze ulaştırdık. Genel Merkez nihai kararını verecek. Genel Merkezimizden 1-2 gün içerisinde haber bekliyoruz” demiş Taşdemir, görevden alınmıştı.

Ferit Tasdemir